Äggsjuk höna

Postat söndag 28 augusti 2005 kl 00:45 av Kvastskatan

Okej. Nu får det bli officiellt. Jag är en fjolla. Åtminstonde delvis. Typ.. nertill?? *peka mot skrevet* Hade väl aldrig för mitt (under)liv kunnat tro att mina äggstockar var så här fåfänga!! Inbillade mej nånstans att jag var helt immun mot både smicker å annat trams.. (typ som kritik).. å trodde i mitt enfald att det gällde HELA mej .. inte bara överdelen där huvudknoppen har nåt att säja till om?! Men.. nu vet jag då betydligt bättre.. *ruskar på huvudet å övriga kroppsdelar som har nåt förstånd å begrip kvar* (Skulle helt korrekt ha kunnat skriva “runkar på huvudet” oxå.. om jag velat.. men det blir inget av med det nu när allmänheten kan skärskåda kluddet.. då det lätt kan missuppfattas. Den här dagboken är enbart en inblick i en klimakteriehäxas vardag.. å ingen erotisk novell)..

*vinkar ajöken åt alla läsare som försvann här*


Sååå.. vad är det nu för märkvärdigt som skett i Kvastskatans underrede då? Jo det ska jag säja.. att sent i våras sade produktionschefen för den inre hönsfabriken upp sej.. å lade ner äggtillverkningen helt. Var lite trist å tomt till en början.. eller.. tjaa.. lite ovant åtminstonde? Men nu har jag ju redan avkomma så det räcker å blir över.. så sorgen var inte allt för svår. Är ju trots allt väldigt bekvämt att slippa ha indianer springande i vassen en vecka i månaden. Inga röda läckage därbak längre.. som man kan roa sej med att stämpla stolsdynorna med. Skönt att slippa krångla med preventivmedel med för den delen. Hade jag inte helt oförhappandes börjat svettats som en gris lite nu å då.. skulle det enbart ha varit positivt å bra!

Men.. vadan detta plötsliga återfall då?

Ja säj den glädje som varar för evigt. Var på gynundersökning för inte så länge sen alls.. å antagligen var det då äggfabriken fick spatt å spader alldeles.. när den fick höra hur himla ung å pigg å frisk den syntes vara. Fröken Doktor nämnde ju högt å tydligt att jag var i minst lika fin form som en tjugoåring i hugget.. inte minsta antydan till framfall.. ordentlig ordning å reda på knipverksamheten.. å SNYGG var jag visst oxå!.. *ehrm* Jaa.. fast.. på insidan då.. *skratt* (Så när jag dör ska jag be om att få vrängas ut å in, tack!)

Tydligen så räckte det för att åter väcka liv i dom döda.. *suck*.. (att sova som en stock har man ju hört.. men det kan inte vara en ÄGGSTOCK dom menat då.. för det är då mycket lömskare!!) Nä.. fjantigt är vad det är! Förresten är det inte bara underredet som spårat ur alldeles. Överdelen är inte heller betrodd längre. Pannan ska visst inte visa sej vara sämre den heller.. utan har ryckts med i den ungdomliga glädjeyran.. å börjat tillverka en finne av bara farten. Huh!?? Inte har jag kammat håret heller.. så jag kan med gott samvete säja att jag ser ut som sjutton nu.. ha!

// Kvasten - en yr höna på riktigt


Ps! Vem har snott mina mellanrum??? Vänligen sätt tillbaka dom genast, tack!!

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Äggsjuk höna”
  1. Silopen meddelar att:

    Hörrö du Viveca bland annat, har du slutat producera så gör väl det inget, kan ju vara en fördel också. :wink:

  2. Hans Dahlbom meddelar att:

    Jag ryser av ärligheten@

    Meh.. du ryser av obehag, heter det! Fast nu vet vi ju att du tycker om att se på skräckfilmer med så.. det är inte undra på. Ditt känsloregister är helt i olag! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se