Orubbligt beslut

Postat torsdag 13 oktober 2005 kl 04:14 av Kvastskatan

Brev till taxeringsmyndigheten:

“Har nu läst era prospekt, samt beslutat mej för att inte gå med i eran förening. Så vänligen skicka inte fler papper till mig, tack. Jag vill inte ha dem. Har noggrant övervägt alla för- och nackdelar, men beslutet står fast. Vill således inte ha mer med er att göra, varken nu eller i fortsättningen”

MVH Kvastsaken


Bara några veckor kvar nu tills jag fyller fyrtio år.. tjohoo.. eller nåt? Återstår bara att se om jag ens får vara med själv å uppleva den dagen?? Någon har just gett mig en duschradio.. så där lite i förskott. Tack så mycket!! Vill man verkligen ha musik i duschen!? Antar det inte finns nåt bättre ställe att dansa på.. än en snorhal yta alldeles bredvid en glasdörr..


[note toself:] kolla upp förmånstagare på mina livförsäkringar.. [slut note]

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se