Besatt badrum?

Postat söndag 6 april 2008 kl 08:49 av Kvastskatan

Nää.. nu lär jag nog ringa en exorcist snart. Mitt badrum verkar ha blivit hemsökt alldeles!?

Hur förklarar man annars att den DÄR saken.. *peka neråt*.. lyckades hamna HÄR.. i MIN tvättkorg!??.. trots att äldsta skatan flyttade hemifrån för drygt ett par månader sen.. å faktiskt bor flera hundra meter härifrån nu för tiden? Så tillika hennes garderob. Det borde väl ändå klassas som utom räckhåll för hennes smutskläder? *tycka*Visst. Nog för att den är både gul å svartrandig som en annan surrsticka. Men att den skulle ha lyckats FLYGA hit alldeles för egen maskin borde väl knappast vara möjligt ändå. Det ÄR faktiskt en tröja - ingen humla!!!


Nedrans trolltyg!!


*skvätter vigvatten på för säkerhets skull*

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se