Jag VISSTE det!!

Postat måndag 14 april 2008 kl 15:39 av Kvastskatan

Okej.. okej.. OKEJJ!! Jag SKA plocka undan den där fördömda solstolen igen!

Jag SKA! Mkaayy?! Cheeezzzzeez..


Blev bara så till mej när solen drog molnen av huvet å tittade fram en stund. Men tydligen måste jag gjort mej riktigt osams med nån där uppe. Hann inte ha eländet framme mer än nån ynka timme.. så började det TOKHAGLA?!?!?

Tur det finns solarium säjer jag bara.. så kanske jag oxå kan få lite färg på näbben här. För denna eftertankens kranka blekhet är då platt intet.. i jämförelse med hur tydligt min EGEN kommer att framtonas snart. Fortsätter det på det här viset länge till.. kommer jag ju inte bara att vara blek om nosen. Jag kommer att bli helt FÄRGLÖS!? Bah!

 Blek - Transparent - Marita

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se