Glädjemätare

Postat söndag 20 april 2008 kl 10:33 av Kvastskatan

Men nu har då min lilla besöksräknare fått spatt å spader alldeles här.. eller.. rättare sagt så har Passagens bloggprogrammerare lyckats vända statistiken helt bakåfram med nya uppdateringen?? Maj gadd. Gör om. Gör rätt! Är ju sidvisningar å inte besökarantalet som det stoltseras med på Besökstoppen nu. Menar.. nog för att jag har fått min trogna lilla läsarskara här.. men hallååååå!? Hur mycket jag än skulle Twinglyhora för att övriga bloggvärlden ska uppmärksamma det nya å alldeles fantastiska inlägg jag suttit å plitat ihop.. så KOMMER jag inte upp i flera hundra besökare före halvelva en söndagsmorgon. Nooo way!! Skulle kunna pingelinga mej blå i ansiktet om jag så ville. Det hjälps inte!! Å så är det för dom flesta..


Jaa.. om man inte råkar heta Blondinbella eller Alex Shulman dårå. Men för oss andra vanliga dödliga är det ändå en smått horribel tanke. Visst. Man kan säkert reta upp besöksstatistiken till max nån enstaka gång.. genom att göra sej ett riktigt korkat Ingibergsuttalande oxå om man så vill. Det skulle garanterat ge utslag på den där glädjemätaren så den slog i botten å varvade sej själv. Men.. enligt min besöksräknare har jag inte varit nåt kvistigt kvastskaft alls.. utan har bara sagt snälla fina saker. Den ska stå på 44 besökare. Inte 254. Så det så.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se