Slutsnorat snart?

Postat onsdag 23 april 2008 kl 15:18 av Kvastskatan

När öronen fladdrar som vimplar bakom huvudet på en.. då vet man att man är ute i riktigt blåsväder! Nästan så man skulle kunna flyga å fara utan hjälp av vare sej kvast.. vingar.. mystiska svampar eller SAS idag. Men har man nu överlevt allehanda svärmödrar.. en “OpelCorsaMadeInHell”.. fyrtiotvå vargavintrar.. tre förlossningar.. plus alla dessa randiga flygfän som envist återkommer vareviga sommar.. så krävs det då betydligt mer än en fjösig liten orkan för att Moder Natur ska lyckas jaga in en härdad kvastskata ifrån balkongen sin! Har ju fortfarande tillgång till både täcke å täckjacka.. som sagt.. *s*.. å söderläge är ändå söderläge..

Man får alltså ta till grövre metoder än blåsa lite vind i håret alltså.. å det gjorde visst den satkärringen oxå. Bah! För nu sitter jag då här å snorar å fjantar å har mej. Bitch! Nåja. Inte värre än att jag får gå till motangrepp då.. tänkte jag.. å började raskt rota igenom stora kureringslådan för å se om där inte fanns nån allergimeducin i det zetterkvastska husapoteket. Brukar ju köpa hem emellanåt.. så det finns.. så där bara utifall att. Är sällan behov uppstår.. men man vet aldrig från år till år hur besvärliga björkarna tänkt sej vara..

Hittade till slut en kartong som datumet inte gått ut på.. å funderade på om jag inte skulle trycka i mej ett piller för å se om det kanske kunde sluta läcka i öga å näsa hela tiden? När nu solen skiner dagarna i ända som om den hade betalt för det.. då har jag inte den minsta lust att bara stå overksam på insidan å beskåda spektaklet. Det vill jag ju ligga å göra i utomhuset.. i min solstol! Sånt här trams stjäl alldeles för många dyrbara timmar från mitt noggrant schemalagda uteliv..


Men alltså.. nog för att herr Fet-Persson tog sej ett riktigt stadigt grepp i Gunnar Strängs gamla svångrem.. å drog åt för kung å fosterland för att strypa allt vad svensk sjukvård heter. Åtminstonde för oss vanliga dödliga. Men nu börjar man ju verkligen undra hur långt dom där nedskärningarna har gått egentligen?! Har nu även alla läkemedelsföretag.. (inte bara doktorer å Försäkringskassa).. fått skarpa direktiv uppifrån.. om att sänka antalet sjukliga personer till fullständigt noll å platt intet.. till vilket pris som helst.. om så några ska behöva stryka med på kuppen?? Man blir onekligen fundersam efter att ha läst sin FASS. För hör här bara!.. å håll gärna i minnet att detta faktiskt är ett preparat MOT allergi vi talar om här:


¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸

Loratadin 10 mg

Vanliga biverkningar: Huvudvärk, nervositet, trötthet, sömnighet

Sällsynta: Håravfall, illamående, allvarliga anafylaktiska reaktioner, hudutslag, onormal leverfunktion, hjärtklappning, tarminflammation, muntorrhet, yrsel, snabb hjärtrytm

¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸.•?*´`*?•.¸¸


Mkaay.. *läser igenom*.. huvudvärken klarar jag lätt. Har ju faktiskt en tub Alvedon brustabletter liggandes här oxå. Lite dåsighet gör inget heller. Lär väl knappast märka nån större skillnad mot för innan där heller. Går mest bara omkring här på halvfart ändå så.. å såå himla pigg behöver jag inte vara för att orka ligga i solstolen å drälla hela dagarna.. *s* Men alltså.. *läser vidare*.. vänta lite här nu.. hjärtklappning å illamående? Stopp å belägg nu.. vad tusan ska DET vara bra för?? Min leverfunktion vill jag OXÅ gärna ha kvar.. å likaså HÅRET!! Jaa.. om det nu inte är bikinilinjen som rakas av då.. å det där tramset under armarna som envisnas med att växa tillbaka hela tiden. Det kan jag ta. Ständigt släta vader hela våren vore inte heller fel. 

Men vad i allsin dar är det här då.. “allvarliga allergiska reaktioner”.. huuähh??? Ehh.. ursäkta mej om jag låter lite kinkig på nåt vis.. men.. när en meducin mot allergi istället för att bota.. kan ge en allvarlig anafylaktiskt chock.. känns det väl ändå som om hela läkarvetenskapen är ute å cyklar alldeles!? *ruska på huvet* Blev visst nåt RIKTIGT fel här.. för.. vad i allsin dar tar man för meducin emot DESSA biverkningar.. i såna fall?? 

-”Varsågod. Här. Ta en tablett. Botar garanterat allergin. Antingen blir du frisk å slutar snora. Eller så dör du knall å fall.. å slutar snora då med”

…….??

Jaja. Sola ska jag.. utan att läcka ur ansiktet helst. Såå.. ett piller it is då? Får vi väl se om jag återvänder å skriver mer här. Annars vet ni ju vad som hänt..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se