Reklamreklamation tack!

Postat torsdag 24 april 2008 kl 02:15 av Kvastskatan

direktreklamGoogles annonser ska ju föreställa vara lite intuitiva av sej.. å lixom känna av vad för slags reklam som kan tänkas gå hem bäst genom att tolka innehållet i bloggen. På så vis anpassas annonsurvalet mycket bättre efter texten i fråga.

“Intelligent direktreklam”.. marknadsinriktad så det förslår. Kan man tänka sej. Men tydligen är jag inte så värst anpassningsbar.. för så här blev resultatet när jag skrev om yrväder å allergimeduciner??

*pekar till vänster å ruskar på huvet*

…??


Jojo. Tack för den! Kan man reklamera sin reklam nånstans tro? Visserligen var det väl trevligt med lite omväxling.. mot för dom övriga som dyker upp här titt som tätt. Men jag begriper inte riktigt varför dom hamnar här hos mej heller. Visst. Skulle väl kanske kunna leva hälsosammare dårå.. men jag är då banne mej varken flata eller snart pensionär?! Skulle säkert klicka på:

60plus.se - vänskapsklubb för dig över 60 år. Öh?
levom.nu - allt för 55+ samlat på ett ställe.. eh??
thermacuts.com - gå ner 8kg utan att svälta. Nä?!
arla.se - hälsosam mat.. tss.. forget it! Sluta tjata.
kostcoach.se - bli hälsosam å minska i vikt. Nope.
thailovelinks.com - hitta min egna thaibrud. Va???


Men roligaste resultatet hittills var nog när jag i förrförra inlägget skrev att jag var halvgalen. Då föreslog google-ads att jag borde dejta nån på mötesplatsen. Hahahaaa!! Så okejrå.. ALLDELES helt fel ute verkar dom inte vara jämt.. :wink:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se