Jag läcker?

Postat fredag 25 april 2008 kl 21:02 av Kvastskatan

Åh! Mitt bordsskick verkar ha regresserat till treårsåldern.. om ens det? Eller så hade nog exet rätt ändå förut.. den där gången han surt påstod att jag hade hål i hela huvet. Varför hittade jag annars en stor klutt makrill i tomatsås i skrevet på mej själv nyss?? På nåt underligt sätt måste den ha hamnat där.. ändå VET jag ju helt säkert att det var TRUTEN jag tröck in mackan i! Mjohodå. Men min kropp är verkligen på hugget nu.. när det gäller å se till att jag blir helt felmatad. Ville väl inte visa sej vara sämre än igår antar jag. Då lyckades jag ju piffa till frillan med broccoli å bearnaisesås. Tjusigt värre minsann. Inte undra på att man är singel än så säj.. när underredet stinker fisk.. å håret är smetigt å grönt? *skrattar* Jo. Men så skrev jag oxå att “jag läcker”.. inte att “jag ÄR läcker”..

Synd att det inte är juletider. Som jag slabbar när jag äter.. skulle jag kunna dekorera med mitt gröna barr istället för julgran. Fast det kanske vore detsamma. Hade säkert inte fått några färgglada kulor i grenen ändå med tanke på hur jag luktar där nu.. *trallar glatt å nästan alldeles traditionsenligt* 

.. “Marita står så grön å grann i husen.. Marita luktar illa uti musen.. å trallalalla.. ja trallalalla.. å trallalaaalalalalla!”


Ärsch. Roligare än så blir jag inte här ikväll.. så gå å gör nåt annat med sej.. *sjasar iväg* Själv ska jag titta till alla dom där mycket mindre människorna som ligger å skräpar här i hörnen nu. Tre egna.. en till låns.. plus en byracka. Allt fint förpackat på 69 kvm. Goafton!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se