Väck mej i maj

Postat lördag 26 april 2008 kl 00:21 av Kvastskatan

Mitt huvud vet visst inte riktigt vad det vill.. så det har man ingen större hjälp av nu för tiden. Visserligen hänger vi fortfarande ihop rent fysiskt. Det sitter ju där uppe på toppen å vickar omkring. Men det är inte utan att man funderar ibland om det trillat av alldeles? För nog vore trevligt att faktiskt kunna konsultera det å använda sej av maskineriet även i lite mer praktiska sammanhang emellanåt. Inte bara till att nypa fast hårklämmorna på. Lär knappast lösa några större världsproblem genom att gå omkring å se sött ut bara..


Tänk om livet vore lite lättare ibland. Att dom där allra bästa besluten fattades så där alldeles av sej självt. Plötsligt liksom bara.. fanns där? Så automagiskt. Så enkelt. Så förträffligt det vore..

Rannsakning är nog bra. Det är det. Men när man blundar inför sanningen.. hur ska man då få upp ögonen?? Vill man sluta drömma.. gör man kanske klokt i att vakna först..

……. eller..?

Att vänta på att livet ska förändras utan att man själv gör något åt det.. känns lite som att vänta på ett postorderpaket man aldrig beställt. Det.. händer lixom inget? Tiden bara går å går utan att göra så mycket väsen av sej. Klampar på i sina sjumilastövlar. Utan att be om lov. Utan att vända sej om å fråga om man fortfarande hänger med..


..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..

-När du vaknar på morgonen Puh, sa Nasse, vad är det första du tänker?
-Jag undrar vad jag får till frukost? sa Puh. Du då? Vad tänker du Nasse?
-Jag undrar vad det ska hända för något spännande idag? sa Nasse

Puh nickade tankfullt. -Det är samma sak, sa han..

..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..•°*°•..Har konserverat mej i nuet. Vill inte se tillbaka. Vet inte vad jag har att se fram emot. Jag bara.. finns?.. just nu. Dagarna lägger sej på varandra. Flyter ihop till en behagligt grå massa utan några större nyansskillnader. Ungefär samma ystra nyans som på en gammal herrkeps. Ungefär. Vill så mycket.. men förmår så lite. Borde väl.. men…. näääää..

Blev visserligen lite konfunderad idag. Helt plötsligt knackade medvetandet på.. å visade att världen målats i ljusa, vackra färger?? Kanske var det för att solen stod som spön i backen.. eller.. var det dom fina orden som lyste upp tillvaron? Säj det. Tror jag fortsätter blunda och drömma ett tag till ändå jag.. så visar det sej väl om jag får nån ändring till stånd snart..

z
z
z
 (”)_(”)_ .-” ”-.,
 ´ - -´; - , _ , ´ ) _
( 0_, ) ’ _) ’ ’ -._) … kanske till helgen.. who knows? =o)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se