Rent skitsnack

Postat måndag 28 april 2008 kl 23:24 av Kvastskatan

Imorronbitti tänker jag upphöra existera några dar framöver. Bara så ni vet!

Då kommer såna där otäcka arbetare hit å snor åt sej varenda lucka å låda å dörr som finns här. Det räckte tydligen inte med att jag fick omtapetserat i tre rum nyligen. Nu ska resten av inredningen få sitt oxå. Japp. Som jag sa alltså: -ALLA dörrar ska lackas om. Just det. ÄVEN den in till badrummet alltså..

Men herreminjeee. Det står på lappen att dörrarna kommer inte hem igen förrän om tio dar!? Hööh?!? Vänta lite här nu.. *svälj*.. om.. TIO DAR!?!!?? Men ta mej härifrån.. snälla!! Jag som har problem i vanliga fall att skita ohämmat.. bara jag vet att det står nån utanför toalettdörren.. när den faktiskt SITTER PÅ PLATS!.. ska nu behöva göra det UTAN dörr alldeles?? Jomenellerhur!?!


.. SKULLE INTE TRO DET VA!!!!!


Har ju inte bara grabbhalvorna hemma nu.. utan äldsta skatan är oxå tillfälligt boendes här igen.. plus en av hennes kamrater som hon delar lägenhet med i vanliga fall.. för att det renoveras för fullt borta i deras lägenhet oxå nu. Fem personer inknycklade på 69 kvm.. UTAN toalettdörr..

Min ändtarm har stängt sej av skräck enbart vid blotta tanken.. å förklarat att den tänker härmed lägga ner ALL form av verksamhet. Kniper ihop hårdare än knäna på en gammal nucka. Rena Fort Knox. Skulle inte gå att penetrera med en TOPS ens om man så ville! Nooo way! Här är bakdörren reglad nu..

Dom där felavlade grabbhalvorna jag åstadkommit kommer nästan SÄKERT tycka tillvaron blir skitrolig däremot! I ordets rätta bemärkelse. Har redan fullt sjå emellanåt att förklara för dom små dårarna att brakskitartävlingar är inte ALLS hysteriskt roligt. Höjden av underhållning är INTE att ligga med benen i vädret.. släppa väder så det fladdrar i kalsongerna.. å garva läppen av sej åt det som låter högst å luktar mest. Nej. INTE! Noo..

Så jodå. Det här kan bli nåt utöver det vanliga. Ska vi gissa att dasshumorn kommer att florera ett tag framöver?

eat shit

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se