M&M

Postat onsdag 30 april 2008 kl 15:05 av Kvastskatan

Ujuj vad jag är osynkroniserad med mej själv på det mentala planet. Förnuftet försöker intala mej att vara så där vuxet klok å förståndig.. å inte bygga upp några som helst förväntningar. Men alla fjärilar i magen säjer mej nåt heeelt annat dom.. *ler överallt inombords av pirret* Japp. Hörbarhet nolla alltså..

Men fatta hur illa det ÄR då! Jag är inte betrodd längre. Är definitivt inte klok på en fläck. Sitter här å lallar glatt med i tramslåten “Do U Wanna Fuck” av Byz.. ler med alla läppar som bara går.. å nickar instämmande med resten av kroppen!?? *skrattar* Jojo. Det är självbehärskning det..

Kunde naturligtvis inte låta bli att kolla partnerhoroskopet heller när det nu trillade ner mitt framför näsan på mej. Resultatet dårå? Jo:


Passar ni tillsammans?

Micael som är Oxe, är raka motsatsen till Marita, som är Skorpion. Detta är ingen dålig kombination, då Maritas känslomässiga intensitet kompletterar Micaels sensuella stabilitet. Båda söker de trygghet. Micael genom en stark ekonomi, medan Marita behöver uppleva känslomässig trygghet. Denna kombination skapar garantier för ett troget par!

Japp.. t.o.m stjärnorna anser tydligen att M&M är en höjdarkombination.. inte bara när det ligger fint förpackat i godispåse.. *s* Ojojoj vad såld jag är..


.. sa jag att han spelar gitarr oxå?guitarman

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se