Herr Gårman får kjol?

Postat torsdag 1 maj 2008 kl 23:34 av Kvastskatan

Men allvarligt.. BLEV det inte nåt regeringsskifte i senaste valet??? Eller har det månne genomförts en stadskupp utan vår vetskap.. å nu sitter helt plötsligt dom där otäcka rödstrumporna vid makten? Hur förklaras annars detta löjeväckande regeringsförslag.. att Herr Gårman ska få en piffig liten KJOL på sej nu.. å ett par strutar?!? Men cheeeezzzez.. jag tror jag storknar alldeles här snart!! Fort! Ge mej en papperspåse att andas i.. innan jag börjar hyperventilera!!

“Regeringen har i dagarna gett Vägverket i uppdrag att ta fram en trafikskylt för övergångsställen med en kvinna, istället för en man. Detta efter krav inkommit från ett antal kommuner. I jämställdhetens namn”..

*ehh*..VAA??

Ursäkta mej om jag låter lite kinkig här nu.. men alltså.. vad i hela fridens dar har en TRAFIKSKYLT med jämställdheten att göra?! Dessutom vill man ju ännu hellre veta om detta är en arbetsmarknadspolitisk sysselsättningsåtgärd.. eller uppbär verkligen dessa kommunalpolitiker en riktig LÖN för att lägga fram ett så skitnödigt förslag!?!? Men.. AVGÅ FÖR I HELVETE!!.. har man ju lust att säja då. Sen NÄR började Samhall förlägga sin verksamhet till kommunalkontoren ute i landet egentligen? Vad var det för fel på att sitta å.. vika gem istället??? Näää. När nu människor.. (eller ska vi behöva börja säja kvinniskor oxå kanske?).. anser sej ha rätt att sitta å kräva så absurda saker på betald arbetstid.. då är det verkligen hög tid att ta fram stora räfsan.. å börja gallra ur ordentligt i det där grönsakslandet..


Eller har dom bara lyckats inbilla sej själva att det inte finns några verkliga problem kvar att hantera längre? Hallååå.. wake up?!

Man undrar vad dessa hittepå-arbetare ska lyckas haspla ur sej för groteska krav i jämställdhetens namn härnäst? Nåt lär dom ju hitta på för att göra rätt för lönen sin.. när dom nu vägrar att befatta sej med det dom ska. Menar.. när man dessutom fått fotfäste i regeringstoppen för det HÄR vansinnet.. så lär det inte dröja innan det går snabbt utför. Ska det tvunget gå att köpa pappakort snart oxå.. inte bara moderkort? Appropå moder förresten.. vad ska vi kalla Moder Svea hädanefter? Måste hon byta könsroll med Fader Vår ett tag framöver? Kanske borde det även införas sonbolag .. med tanke på alla dotterbolag som finns? Bla.. bla.. bla.. yada.. yada.. osv..

Men herreguuud! Gör en skyltjävel med bara ett par FÖTTER på istället då.. så kanske di där verklighetsfrånvarande galenpannorna blir nöjda! En svart. En vit. En i storlek 44.. å en i storlek 39 då.. bara för säkerhets skull..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se