Gasen i botten!

Postat måndag 5 maj 2008 kl 03:58 av Kvastskatan

Med risk för att snart framstå som om jag hett aspirerar på att söka anställning hos Motorjournalen eller nåt liknande forum.. så ska det handla om bilar idag igen. Japp. Men stanna kvar för all del! *skrattar* Denna gång är det förpackat i ett sånt där lite lagomt lättsamt å underhållande format istället.. *ler* Alltså:

Tycker du om att köra fortfortfort.. utan att för den sakens skull behöva bli stående med en neslig böteslapp i handen?? Då kanske DETTA är rätta lösningen för dej! Inne på play.typeracer.com är det ingen annan än du själv som sätter begränsningar för i vilken hastighet du ska susa fram.. då det är din egen fingerfärdighet som avgör framfarten. Antingen fegkör du runt för dej själv.. å bara övar upp dina färdigheter på tangentbordet. Eller så tävlar mot andra vem som tar sej först i mål. Helt riskfritt alltså!

typeracer

Men akta dej.. det är.. *ehöurm*.. ruskigt vanebildande!! Själv gick jag ju å la mej för flera timmar sen.. som synes. Eller hur?? *skrattar* Nääänä.. “bara EN gång till.. men SEN så.. ska jag sluta! Jag ska bara..”

.. “klara.. fääärdiga.. KÖR!!!”

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se