Soundcheck

Postat söndag 11 maj 2008 kl 22:46 av Kvastskatan

Har tillbringat åtskilliga timmar idag med att bejaka min ytterst tekniska sida. Alla stereopryttlar har ju äntligen flyttat hem.. efter att ha stått inackorderade hos kamrat i Gävle en längre tid. Blev ett kärt återseende minsann. Ett ÄNNU kärare återhörande framför allt! Så här har det dragits sladdar hej vilt.. både kors å tvärs å hit å dit. Men.. så kan vi oxå poppa ordentligt nu! Wohoo!!

sladdhärva

[note toself].. det låter mycket bättre om man gör enligt följande schema:

Från ekot till förstärkaren: line in - tape1 line out, line out - tape1 playback
Från ekot till bandaren: tape rec out - line in, tape playback - line out

Kunde kanske ha gått liiiiiite fortare om jag hade behagat rådfråga manualerna. Visst. Men sånt är fegt. Dessutom blir det både roligare å mycket mera sport att ta hjälp av tre Heineken istället.. =o))


Monterade även ut robotarna ur videon. Med mycket vilja.. (å lite våld).. så gick det med. Videovåld när det är som mest användbart alltså. Dom klarade sej oskadda ur det metalliska gapet.. but we ain’t got no video no mo’..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se