Dammråttor är dumma djur

Postat måndag 12 maj 2008 kl 20:57 av Kvastskatan

Men titta å ser man på.. jag.. “råkade”.. visst hamna framför dumburken istället.. bara så där?? Jojo. Ni fattar läget va.. (”mkayyy.. hon har visst en sån där STÄDDAG nu igen”..)

*rullar tummarna å vänder ryggen mot dammsugaren*


Jaha.. å vad kan jag ha på lilla hjärtat nu då tro? Vad ÄR det nu jag känner att jag absolut bara MÅSTE få berätta å dela med mej av.. som är så himla mycket viktigare än att ta mej själv i kragen.. ta tag i tillvaron å allt jag dragit fram här.. å börja röja upp ordentligt så det faktiskt blir lite ordning här hemma?!

*fundera*

Tja.. det mesta just nu antagligen? =o))*ser tom ut*

…jaha??

*eöhh*.. det vill visst inte komma ut nåt frivilligt här idag inte. Verkligen inte.. *väntar på att inspiration å tankeverksamhet ska börja samarbeta.. men ser bara ännu tommare ut*Nähänä.. ville sej visst inte alls. Inte det inte nej. Då kanske jag får gå å börja städ..*ser mej omkring*.. nämen??? Mennämentitta!!.. å vad har vi HÄR då!? Ujjujuj vad spännande! *hittar ett blankt karamellpapper under stolen å försöker vika ihop det så litet som möjligt*

- Woaah! FEM gånger gick det!!.. å den blev t.o.m smalare än en tandpetare..!!!

*se massa nöjd ut*..dumdidumdidum..


*sprätter iväg papperstandpetaren å pillar bort lite ludd från tangentbordet*


*väntarväntarväntar*Men….. ärsch! Är det så här tomt i huvet är det väl antagligen meningen att jag ska behöva städa upp efter mej här ändå då.. *sucka så djupt att jag blir alldeles torr i halsen*.. så.. jaaaa.. jag går väl då?

*lommar snopet iväg*(Men jag återkommer nog säkerligen ganska så omgående..)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se