Gumman Noak gratulerar

Postat onsdag 14 maj 2008 kl 19:05 av Kvastskatan

Nu har jag å junior ringt å gratulerat faderskapet hans för full hals.. som fyller 38 år idag. Så här lät årets vackra fylleriramsa vi unisont trudeluttade fram:

- “Men FYY hur han lever. FYYY hur han lever. FYYYYY hur han lever om på fyllan å så! Javisst ska han ha leeever. Javisst ska han ha leeever. Javisst ska han ha leeever pååå siiin FÖDELSEDAAAAAAG!!”… HURRA HURRAAA HURAAAAA!!!

Jo jag vet. Det var bara sååå musikaliskt.. *torka bort en tår*

Men frågan är om karln verkligen borde ha hyllats med vår välljudande lovsång idag? Han verkar ju ha ändrat sej alldeles.. å ställt in hela kalaset!??? *sticker upp ett finger i vädret å pekar menande mot skyn* Det där kockskrället skryter jämt med att det alltid är fint väder på hans födelsedag. ALLTID. Så. Vad menar då dummerjönsen med att komma dragandes med den HÄR uschliga väderlöken egentligen?? Är så löjligt blött å kyligt i utomhuset nu.. att antagligen växer det ut simhud mellan tårna snart.. *övertygad* Ser inte bättre ut. Nån galenpanna där uppe verkar ha fått för sej att historien bör upprepa sej.. å tänkt förvandla hela Uppland till ett nytt Atlantis..

Eller näää.. nu överdrev jag väl kanske något litet dårå. Men ändå. Jag undrar jag. Vore nog på sin plats att samla ihop ett par av varje sort.. å börja snickra på en stor båtdjävel i allafall. Så där bara för säkerhets skull..

*simmar ut i hallen å letar fram hammare å spik*

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se