Läge för läggdags

Postat onsdag 14 maj 2008 kl 22:42 av Kvastskatan

Sammanfattning av kvällen: Vek ihop tre små tygklädda kartonger. Monterade på tre tygklädda lock. Idisslade. Spelade Kungen. Landade 53 vinster på raken. Förlorade en gång. Raderade statistiken. Surade å sorterade lite papper istället. Funderade lite. Fotograferade nya skorna. Idisslade. La kameran åt sidan å mej själv på sängen. Tittade på Ice Age 2 med junior. Skrattade. Blundade. Tittade. Skrattade högt. Blundade lite till. Kikade med ena ögat. Skrattade hysteriskt åt en vansinnig scen. Petade junior i säng. Frös lite. Petade igen balkongdörren. Idisslade. Landade här.

Japp. Ibland har man fullt upp. Inte undra på att jag börjar bli lite halvseg här efter att ha uträttat allt detta? Borde nog passa på å natta mej själv oxå.. när jag ändå bara går på halvfart. Kanske jag kan somna i tid för en gångs skull? Who knows. Händer ju inte alltför ofta den här tiden på dygnet. Alltsom oftast brukar min lekamen envist streta emot så fort det blir tal om att hoppa i säng. Som om hela jag vore inne i nån slags sent påkommen trotsålder.. å bara inte vill. Villintevillintevillinte. Såjodå. Det stämmer tydligen alldeles utmärkt det där pratet om att när man blir gammal blir man som ung på nytt. Gäller alltså inte bara senildementa.. utan även den här motsträviga tanten vid läggdags..

 
Såå.. g’natt då?

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se