Morgonstund har guld i mund

Postat onsdag 14 maj 2008 kl 10:35 av Kvastskatan

Nope. Allt är inte guld som glimmar. Finns inget glimmande med denna okristliga tid på dygnet. Morgnar är onda helt enkelt. I hela truten. Skulle man vända uppåner på dom å ruska lite.. skulle siffrorna “666″ garanterat trilla ur dom - varenda en!! *övertygad* Begriper inte varför dom har så bråttomt att komma jämt.. när dom faktiskt har hela dan på sej? Man SKA ju inte stressa!

Mhmmm. Hörs det på den aningens vassa näbben att Kvastskatan försov sej ordentligt tidigare idag eller??

 Jodu..


Dessutom regnar det. Igen. Visst. Att det skvättar regn å solsken om vartannat är säkert den allra mest optimala blandningen för allt levande. Absolut. Men nu vill jag inte HA min tillvaro optimerad! Jag vill bli få färg på näsan istället. Bli BRUN! Så. Seså. Ge nu dessa ultimata väderleksförhållanden till nån annan.. å skicka hit solen genast, tack.

Morning glory. My ass.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se