Livet via SMS

Postat onsdag 21 maj 2008 kl 17:56 av Kvastskatan

Min mobil började pipa om att det faktiskt var trångt.. å dags att rensa bort lite skräp som ligger å dräller överallt i luren. Minnet fullt. Minnet fullt. Minnet fullt. Så jag satte mej å började bläddra igenom härvan.. å här är ett litet axplock:

Beklagade mej hejdlöst hos dåvarande sambon.. att sjukliga jag hade heeemskt ont i halsen. Väldigt ont. Massa massa ont!! Tyckte han kunde köpa med sej lite kinamat på vägen hem som tröst å meducin åt sitt nära på döende huskors.. om det nu inte var för mycket begärt..

Svar: Ånej käraste.. inte alls för mycket begärt. Klart jag fixar det! Är faktiskt alldeles utmärkt krya-på-dej-mat. Råkar veta att miljoner små gula människor äter just sånt när dom har ont i halsen! =o)

Samma karl skickade även detta ett par dar senare:

*pling* Dagens meny - utskick från Cantina El Guppy: Idag serveras pannbiff med kokt potatis, brunsås och kokta grönsaker. (Potatisen mosas med fördel ihop med sås och extra smör, valfria grönsaker får rynkas på näsan åt samt petas åt sidan). Vill Ni även i fortsättningen ha liknande utskick, kan det lätt ordnas genom att ge kocken ett sånt där underbart vackert leende som han alltid faller handlöst för! *pling*

Men den karln lagade inte bara mat.. utan även bilar ibland. Till saken hör att min lilla Itallion Stallion som jag hade då.. (eller Fiat Uno då för den oinvigde).. inte alltid var så hel å fin som en bil borde vara. En dag skrev han å undrade vad det var för modefjong å regnummer på den.. å det tillhörde ju inte riktigt den information jag lagrat i huvet dårå. Jag svarade med att han borde sluta ställa dumma frågor som det ändå inte fanns svar på! Att den var blå å söt å pigg å hade fyra hjul.. varför inte bara nöja sej med dessa fakta?? Att det var ett kvinnligt privilegium att inte behöva hålla reda mer än så i bilväg!

Svar: Njaaa, nöjd blir jag inte förrän nån speciellt fin person finns i min famn.. ;o) .. och visst är din förklaring utmärkt. Ingen tvekan! Däremot är dom dumma siffrorna bra att ha. Det underlättar ju reservdelsbeställningen en smula.. =o)

En dag hade jag besök av grannpojken Viktor. Den lilla sötsaken på 13 år hade utan vare sej tillsägelse eller min vetskap städat upp inne på grabbarnas rum.. å sen fick jag en KRAM oxå?! Men åhh! Vilket litet gullefjun!! Skrev då genast till dåvarande sambosaken å berättade att nu jäklar fick han se upp för den där lilla prinskorven dörr-i-dörr minsann.. annars kanske han skulle bli utbytt rätt vad det är. Eller om några år i allafall.. när han fått vuxit på sej lite.. *s*

Svar: Jodu. Ska allt prata med den där lille charmören jag. Ta ett allvarligt snack. Tror nog han tar sitt förnuft tillfånga när jag informerar om att din lille Uno ingår i samboavtalet. Kan ju den där lilla Casanovan få meka med.. =o) .. Misstänker förresten att det var där i skuffens bakre vänstra hörn man kunde laga baklyse genom att placera matkassen lite fiffigt? Har fixat glappet nu.. så nu kan kasse stå var den vill.. =o) Puss! Kommer hem snart!

Påpekade även lite fint för herrn i fråga efter att ha blivit smsbombad.. att han GILLADE ju inte att skicka sms. Egentligen. Dom var ju så himla opersonliga å tråkiga enligt hans åsikt??

Svar: Ehmm.. mjaa.. man skulle ju lätt kunna TRO att det är sms jag skickar. Men det är faktiskt post-it-lappar.. med små söta meddelanden.. lämnade på köksbordet.. fast….. virtuellt lixom? =o)


Det är kul att läsa gamla meddelanden..*skrattar*

Avslutar med ett från allas vår Buzan.. som skickade detta efter att ha jobbat hur många dar som helst på raken ute på campingen:

Allvarligt! Min ledighet bara försvann. Jag måste jobba till helgen IGEN!??? Herregud. Jag får nog göra som den där Thony Olsson.. beväpna mej å fly. Verkar visst vara enda utvägen att komma härifrån..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se