Kontaminerad genpool

Postat fredag 23 maj 2008 kl 16:49 av Kvastskatan

Tänk så galet ute man är ibland.. å så fel man kan ha? Här satt jag å trodde det var mellangrabben min som nåt gick snett med i tillverkningen. Men.. allvarligt. Vad är en släng av autism i jämförelse med ren å skär galenskap?? Platt intet! Yngsta avkomman däremot måste ha blivit både helt å fullständigt felavlad?!? Råkade antagligen kissa i hans genpool eller nåt när han låg i magen. Eller nää.. *lyssnar mot grabbarnas rum*.. han KAN inte vara min! Hans far måste ha varit otrogen!!!!! *helt övertygad* Har konstaterat detta nu.. efter att ha hört den lilla bortbytingen spela det HÄR på datorn sin.. 17 gånger.. på RAKEN!??? Glaah!

Nån som vill ha en lätt begagnad elvaåring.. nån? (Säljes billigt vid snabb affär!)


Cheezzez. Gissa vems internetuppkoppling som snart ryker? Snälla Tetris - kom tillbaka. Please. Allt är förlåtet! Du FÅR tugga i dej den här sladden. PROMISE!!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se