Bloggarderoben öppnad

Postat fredag 23 maj 2008 kl 01:02 av Kvastskatan

Lögn. Förbannad lögn. Ren statistik.

Igår kom jag ut ur min (blogg)garderob. Jag är inte längre hemlig.. utan både släkt å kamratförening har fått fri tillgång till mitt virtuella klotterplank. Hujujuj. Kanske bäst man censurerar tangentbordet i fortsättningen.. å börjar tänka efter FÖRE innan man skriver hädanefter.. ;o))

Ärsch då. Verkar ha gått ganska bra hittills.. *ler* Tog skärmdumpen för bara nån timme sen.. så statistiken för idag ser lite uschlig ut i jämförelse dårå. Tydligen är det bara jag som loggar in efter midnatt.. så det ger ju inte ens utslag på stapeln.. *heh* 

är inte min släkt å kamratföreningen underbara så säj? =o)))

.. nån mer än jag som tycker sej se en viss skillnad i besöksfrekvensen? =o)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se