Omaka par

Postat tisdag 27 maj 2008 kl 23:58 av Kvastskatan

Jaa.. har det inte varit fint väder i övriga landet idag.. vet jag alldeles SÄKERT vad det berott på. Solen har nämligen varit HÄR i Uppsala idag! Blev så till mej över allt det somriga.. så jag drog av mej sockorna å hasade omkring barfota större delen av dan. Men tydligen skulle jag ha ringt efter en exorcist förut i allafall.. då.. när det gick troll i tvättkorgen min.. (se tidigare inlägg HÄR)

Vet bestämt att jag la dom vid fotändan. Båda två. Men tro inte för ett ögonblick att dom ligger kvar där nu?? (Jaa.. när jag nu inte har varken karl eller element i sängen.. vill jag ju gärna dra på mej dom när jag går å lägger mej för att inte frysa om fötterna!)

Nope. Den ena är spårlöst försvunnen. Så nu vet ni vart alla strumpor förvinner. Det är inte alls i tvättmaskinen som man annars lätt kan tro. Det svarta-omaka-par-sock-hålet bor under sängen.

MIN säng!?

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se