Besprutad skinka

Postat onsdag 28 maj 2008 kl 22:10 av Kvastskatan

Se där ja! Då har man åter varit på MVC å blivit besprutad där bak.. så nu ska man vara skottsäker i tre månader framöver igen. Kan man inte längre roa sej med att stämpla stolsdynorna röda en gång i månaden. Bra där. Fattas bara en villig karl att leka med nu.. så man kan förena nytta med nöje här?

*humm*

Kanske dax att upplysa den där “tjurskallen” om att det verkligen är på tiden att han börjar sextrakassera mej REJÄLT nu? *skrattar* Att det finns plats ledig.. å går alldeles utmärkt att boka sej ett bord på Restaurang Zetterkvasten. Antingen för en rejäl munsbit om han nu skulle vara väldigt hungrig.. eller en aptitretare.. om han bara är så där lite sugen på.. *ler*

Finns ett antal olika läckerheter att välja bland här. Visst. Det bjuds visserligen besprutad skinka.. men den är ändå välhängd å garanterat giftfri. På menyn står även möra innanlår.. nyplockad höna.. å gyllenstekta bröst. Borde väl kunna tillfredsställa även den mest kräsne finsmakare? Hahahaa!!

Nää.. jag måste sluta med det här! Har visst druckit på tok för mycket cola tror jag? Sitter här aningens sexuellt frustrerad.. å försöker förgäves ödsla all min överskottsenergi på nåt totalt meningslöst. Ett litet tag till bara.. så lyckas jag nog? Men.. *ööhh*.. ska nog fortsätta med det nån annanstans istället för HÄR..

*skrattar å vinkar*

Ajöken!


// Kvastskatan - idag som en fästning.. vilken bör intas med våld..

Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Besprutad skinka”
  1. Hans Dahlbom meddelar att:

    Rodnar men gillar!

    Du är allt ett riktigt matvrak du.. :love:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se