Tecken från ovan

Postat lördag 31 maj 2008 kl 14:21 av Kvastskatan

Uhh.. jag hittade en.. GETING!!?.. i diskhon idag.!? *uärrk* Upptäckte den precis innan jag skulle köra ner händerna där.. *rysa* Inte hade den drunknat heller.. utan den otäcka surrstickan kröp livs levandes mellan ett par djupa tallrikar? Det var ju BETYDLIGT mycket mera spänning än vad jag behöver i mitt liv.. så nu får det allt vara odiskat hädanefter!

Tar det helt sonika som ett tecken från ovan att jag ska hålla mej borta från allt vad hushållsarbete heter.. å lägga mej ute i solstolen istället.. =o))

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se