Tant Kvast har talat

Postat söndag 1 juni 2008 kl 14:25 av Kvastskatan

Satt å bläddrade igenom en Allers som jag fick med mej hem från mormor sist. På sidan 67 fanns det några bilder på ett kalasfint dukat sommarbord utomhus.. fullt utrustat med festliga attiraljer som paraplydrinkar å serpentiner å strutiga hattar. Det formligen skrek partaj å fyllekalas om hela uppslaget lång väg. Men antagligen har jag blivit tappad på huvet ett par gånger för mycket som barn.. för tro inte jag la nån större notis om det inte. Nä! Utan första tanken som flög genom mitt huvud istället var: “Men guuud sicken gullig sommarduk med små broderade blommor på. En SÅN skulle jag vilja ha!”

…???

Men va fan!?


Här satt jag å trodde jag var lite ungdomlig av mej sådär.. mina 42 år till trots. Men glöm det! Nu är det jag som skickar in ansökan till PRO på momangen.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se