Guitar Hero Light

Postat fredag 6 juni 2008 kl 13:42 av Kvastskatan

Ojojoj! Mina fingrar är döda å ett minne blott av sina fornstora dar.. men jäklar i min lilla musiklåda vad roligt vi har haft! *skrattar* Så här är dagens surftips för den som tröttnat på sina händer: Super Crazy Guitar Maniac Deluxe 2

Spela tills fingrarna blöder!!!!

Du klickar till på piltangenterna i den riktning pilarna visar.. precis när den är vid markeringen. Gäller även bokstäverna..(ackorden). Sen ser du på markeringen efter hur länge du ska hålla in tangenterna. Gör du rätt får du poäng. Gör du fel blir det avdrag. Det finns två nivåer. En Amatör å en Pro. Under fliken Pro ligger vansinneslåten “Run’nGun” by Ravicious. Try it vetja! Eller.. gör det om du ändå inte hade tänkt använda fingrarna dina till nåt mer den närmsta veckan eller så.. *skrattar*

Good luck!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se