Blandbandsbanderska

Postat måndag 9 juni 2008 kl 02:32 av Kvastskatan

Ikväll har jag lekt blandbandsbanderska. Fast utan att blanda så mycket dårå..

Detta noterade tydligen kvinnan som bor här snett ovanför oxå. Gissa hur paff jag blev när hon knackade på dörren å frågade om det var jag som spelade musik så högt.. å bad mej att.. “sänka volymen för att hon skulle faktiskt upp å jobba tidigt imorron”..

Huh!?? Allvarligt. Jag spelade inte högt alls!? Det brukar jag nu inte ha för vana att göra heller.. när klockan är över två på kvällen. Speciellt inte när dvärgarna ligger å sover i rummen bredvid.. med sovrumsdörrarna ståendes på vid gavel. Grabbhalvorna lyckades jag inte blåsa liv i.. som bara var några meter härifrån. Dom sov i godan ro. Men HON.. hon hörde minsann å kunde inte sova? Makalöst. Hon måste ha legat med örat pressat mot golvet å en stor tratt. Eller stetoskop.

Jaja. Här är låtarna som kan spelas på valfri volym.. om man nu vill ha oväntat besök av grannskapet nån kväll.. *ler* Lyssna å njut!


Mixwit

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se