Otäckt täcklock

Postat måndag 30 juni 2008 kl 21:01 av Kvastskatan

Uri Geller kan slänga sej i väggen!! Den karln var ju tvungen att ta till hjälpmedel som tankekraft för att böja på sina  teskedar. Själv lyckas jag få hårdplast att förintas å gå upp i rök utan att anstränga mej det minsta. Hjärnan använder jag då definitivt inte. Jag bara är.. *ehh*.. mej själv?

Säjer ju att matlagning inte är min starka sida. Går att läsa om HÄR för ytterligare bevis. Men när jag inte ens kan ratta en micro rätt längre.. då är det fan illa! Så här såg locket ut när jag tog ut det igår.. efter TVÅ minuter?? Det ska bara vara ETT hål där i mitten. Resten har jag trollat dit. Eller trollat bort?

micrat lock


Herregud. Jag behöver verkligen en karl som kan hantera en SPIS! Omgående. Innan jag tar kål på oss allihopa här i huset med mina matlagningskonster..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se