Far åt helvete, tack!

Postat tisdag 1 juli 2008 kl 17:12 av Kvastskatan

Men far åt helvete å mor åt gröt! Vart tog sommaren vägen nu då!? Skulle ju visa sej här idag var det sagt. Men när man tvingas ligga på sin söderlägesbalkong.. inlindad i täcke?.. i början på JULI??.. då börjar t.o.m den där “City of Dis” låta som ett alltmer lockande alternativ. Bara det är så varmt som det utlovats där. Så nu sitter jag inne. Fullt påklädd igen. Å lyssnar på sånt här. Så länge. I väntan på bättre å varmare tider..

Chords. He’s a very lucky man..

 

Miss Li. Uppiggande! Rolig som omväxling till MTV:s alla porrvideos.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se