Nominerad på naturligt vis

Postat torsdag 3 juli 2008 kl 15:22 av Kvastskatan

Hade en “nära-döden-upplevelse” tidigare idag när jag lekte med lite bilder på datorn. Eller tre! Först hoppade jag högt när det small till i skrivbordet. Andra gången när jag såg att det där oljudet dessutom RÖRDE på sej!? Uhh. Bara ett par cm ifrån mej krälade det omkring en stor GULDBAGGE. Mitt framför näsan! Cheeezzez!!

Kan ju vara Moder Naturs sätt att nominera mej till kategorin “Bästa Foto”. Det borde man säkert vara lite tacksam för. Men nästa gång tycker jag hon kan gå med i juryn å rösta om saken som vanligt folk.. istället för att slänga förvuxna insekter på mej! Tackade vänligt men bestämt nej till utmärkelsen.. fångade in den grönglittriga saken i ett glas.. å skickade ut spektaklet på balkongen. Där landade otäckingen uppåner på dynlådan. Såg helt oskadliggjord ut.. så jag tuffade till mej å kutade in efter kameran för att dokumentera. Såklart. Tänkte passa på å ta en fin närbild när den ändå låg å sprattlade så där hjälplöst..

Jomentjena. Skalbaggar KAN vända på sej. Utan vare sej hjälp eller minsta problem. Det vet jag helt bestämt nu. Tredje gången jag höll på att dö ihjäl.. var när den for upp utan förvarning.. mitt framför näsan IGEN!.. å flög iväg..

guldbagge

(Klicka ovan för att se baggen i närbild. Tror inte den lider av nån svampsjukdom.
Antagligen bara damm som fastnat på ryggen.. då den landade bakom högtalaren)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se