Don’t try this at home fo’ks

Postat tisdag 15 juli 2008 kl 14:56 av Kvastskatan

Nån som visste att vanliga ekologiska hönsägg är RIKTIGT högexplosiva saker?? Nähänä. Visste inte jag heller. Förrän alldeles nyss. Nu finns det säkert flera sätt att få ägg att spränga sej själva på.. jag är ju inte så väl bevandrad på just det här området dårå. Men.. här är i allafall EN metod som är ytterst effektiv! Har själv alldeles nyförvärvad erfarenhet av den nu:

~ Kvastens recept på hemmagjord sprängdeg ~

1. Fyll en kastrull med ganska mycket vatten
2. Lägg i några ägg
3. Slå på plattan
4. Salta vattnet lite
5. Gå bort därifrån å glöm bort alltihopa

Tidsangivelsen är inte alldeles exakt här.. då den varierar lite beroende på ifylld mängd vatten å så. Men.. efter ca drygt 1 timme borde man kunna förvänta sej att vattnet ska ha kokat bort helt.. å få höra en riktig KNALL ifrån dom bortre köksregionerna..

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se