Svart på vitt

Postat torsdag 31 juli 2008 kl 23:36 av Kvastskatan

Mäh!? Höcke dynga. På mitt svarta trådlösa tangentbord går det knappt att se vad det står på tangenterna längre. Ändå är det bara drygt ett år gammalt. Om ens det? Men på min urgamla vita Fujitsubräda.. som används mer eller mindre dagligen.. å som tillverkades nångång på artonhundratalet.. syns det bara en svag antydan till urfärgning längst ner på bokstäverna A + S + D.. om man tittar väääldigt noga. Tror dessutom det skavdes av när jag pillade loss tangenterna å skrubbade av dom ordentligt i diskhon sist med den där silvriga disksvampen.

Så min slutledningsförmåga säjer mej nu att zebror ÄR vita med svarta ränder. Nåt annat är uteslutet. Annars skulle varenda en av dom vara kolsvarta innan två års ålder..

tangentbord?

Wohoo! En pratglad som sagt nåt om “Svart på vitt”
 1. A.M meddelar att:

  Hej
  Det är fantastisk bild, innan mig du hade
  så fin svart och vit bild ide. otroligt.
  jag kommer använda den på andra
  blogg som jag har om djur.
  ha det bra.
  mvh
  A.M

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se