En skruv lös

Postat fredag 1 augusti 2008 kl 13:05 av Kvastskatan

Jag är känd för att vara en vän av ordning. Eller.. okej då.. så överdrivet känd är jag väl kanske inte riktigt dårå. Men dom som varit bosatta under samma tak som mej mer än ett par dar.. VET att jag trivs när var sak har sin plats. Säkert även att jag föredrar att HITTA saken på den utsedda platsen.. när jag nångång behöver använda den..

I verktygsgarderoben ute i hallen finns det tre stora lådor. Bra lådor i hårdplast. Med genomskinligt lock å massa söta små fack.. där hela skruvsortimentet har pillats ner. Där har alltså undertecknad sorterat upp varenda liten jäkla skruvad sak i oklanderlig ordning. Maskinskruv för sej. Träskruv för sej. Självklart i storleksordning oxå. Fattas bara annat. Bla.. bla.. bla.. osv.. osv..


Såå. Vart i HELSIKE är då dom där två skruvarna jag behöver nu??

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se