Flashig bildserie

Postat tisdag 26 augusti 2008 kl 00:47 av Kvastskatan

Upptäckte idag att dom ändrat i bildgalleriet på webhotellet så det blivit enklare att dela med sej av sina foton. Kan ju vara lite kul för framtida bruk! Gör ett testalbum med några kort jag tagit på mej så länge. Funkar det bra blir det kanske mer framöver? Då ska vi se:

Sedärja.. funkade ju hur bra som helst det där! *ler glatt* Klickar man på playknappen dom slängt upp mitt i fejan på mej.. så startar ett litet bildspel i miniformat. Vill man se det i större format klickar man på fyrkanten nere i vänstra hörnet. Eller så kan man bläddra manuellt om man vill istället med knapparna nere till höger. Alla dessa knappar blir dock inte synliga förrän man petat mej i näsan.. eller klickat på nån av miniatyrbilderna längst ner i menyraden. Men det kräver tydligen att man har Adobes Flashplayer installerat. Så har du inte det redan.. kan du hämta hem det HÄR.. (det är gratis).. eller så får du titta på nåt.. annat? =o)

Wohoo! 3 pratglada har sagt nåt om “Flashig bildserie”
 1. Carl meddelar att:

  Bra bilder, men var är det sfäriska på dig? Jag tror att du överdriver. Du ser tämligen normal ut för din ålder. Många yngre verkar ha käkat mer godis och bälgat cola betydligt mer än du

  Svar: Tack. Känner mej tämligen normal oxå. Med eller utan överdrifter.. *s*

 2. Anna meddelar att:

  Ja absolut, den är jättefin!

  Tack så mycket för gratulationen!

  Ha en bra dag! :)

 3. Batboyslim meddelar att:

  Vackra bilder!

  Svar: Tack! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se