Åklagarintresset spirar

Postat torsdag 28 augusti 2008 kl 03:09 av Kvastskatan

Jag har visst gått å blivit lite utseendefixerad ändå på gamla dar.
Är ju lätt att konstatera.. om jag ställer mej själv frågan så här:

- Skulle Monstergaraget vara lika intressant om inte Jesse vore med?
- Nope, skulle garanterat svaret bli.

- Skulle jag byta kanal om det var ett gäng brudar som mekade med bilarna?
- Förmodligen. Förmodligen ganska så snabbt oxå.. *skrattar*

monsterjesse


Så. Nu åker fjärtbullarna in i kylen.. å själv åker jag i säng. Det känns som ett
klart naturligare ställe att befinna sej på med en stilig karl framför ögonen.. *s*


[fotnot: åklagare=bilmekaniker]

Wohoo! 7 pratglada har sagt nåt om “Åklagarintresset spirar”
 1. Laila meddelar att:

  Ser med spänning fram emot ett nytt kort av Trattkantar-Ellen! *fniss* Eller har det kanske kommit ut en radda med svampbarn redan? Av fasa för vad syrran ska publicera nästa gång… :cool:

  Svar: Det blir inga fler kort. Jag är nu MOSTER IGEN!! En pojke blev det. Så det var tydligen en effektiv metod att ta till det där.. *skrattar* Ska vara snäll å lägga ut ett kort på syrran med riktiga frillan strax.. så det syns hur söt hon är egentligen.. :wink:

 2. Annsan meddelar att:

  Jag sitter också naglad framför rutan när Jesse är på tv:n,fast i soffan istället. Håller med dig helt och fullt, guud så snygg den mannen är!! :grin: :cool: :P

  Svar: :grin: ..!!

 3. nolan&noah meddelar att:

  kolla in vad vi tycker och tänker om andra kända bloggar :nod:

 4. Carl meddelar att:

  Helt rätt. Jag läste rätt uppåt väggarna. Jag skall försöka att anstränga mig att analysera hur du tänker och skriver, innan jag plitar ner något helt tokigt.

 5. Carl meddelar att:

  Du måste ha glömt vardagen i ett förhållande. Inte kan jag påstå att min sfäriska “kone” går och lägger sig med tankar om att vara vaken för aktiviteter i stället för TV. Först TV sedan sov djupt. Mitt: först motionera hunden sedan surfning och till sist somna till ljudet av skogsbruk d.v.s. timmerstocksdragning

  Svar: Nejdå.. jag “måste” ingenting alls. Vet mycket väl att det blir så i en del förhållanden. Levde själv som gift i ett sådant under flera års tid. Varmt. Vänskapligt. Mycket närhet. Men lusten försvann.. tyvärr.. trots gemensamma ansträngningar att vända trenden uppåt igen. Så efter fyra år skildes vi åt som bästa vänner.. å är det än idag. Det var pappan till mina två äldsta avkommor det. Men å andra sidan kan jag ju jämföra med pappan till junior istället. Efter fem år fanns fortfarande glöden å åtrån kvar där. Räckte med att se varandra i ögonen över köksbordet så var förspelet klart lixom. Färdigt att kliva på.. typ.. *s*.. men det sprack av andra anledningar istället. Så mitt minne är det inget fel på. Jag har inte glömt varken det ena eller det andra..

 6. Laila meddelar att:

  Carl: Det positiva med att inte ha något förhållande, måste vara att man kan klamra sig kvar vid det romantiska skimret av det i all evighet… :grinnod:
  (Det negativa blir då att det förblir just ett skimmer… som en hägring eller nåt.)

 7. Carl meddelar att:

  Det kan kanske låta konstigt, men jag älskar faktiskt min fru. Vårt förhållande är mer på kompisstadiet nu. Jag har föreslagit var sitt sovrum, men det örat lyssnar hon inte på. Hon luktar väldigt gott och det är skönt att hålla om henne, så våra känslor har fått  en annan innebörd nu. Ett ganska vanligt förhållande efter tjugo år.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se