Få se på andra bullar tack!

Postat torsdag 28 augusti 2008 kl 02:32 av Kvastskatan

Jag började bli fullt övertygad om att politiker var det löjligaste hitte-på-jobbet man kunde ha nu för tiden. Men jag är tveksam. Det måste nog ändå vara den där gasblåsan som blivit placerad i själva slutfasen av produktionen inne hos Mamma Scan.. som innehar en av dom märkligaste arbetsuppgifterna hittills. Som fått till uppgift att FISA i förpackningen med färdiglagade köttbullar innan den försluts. Varför luktar det annars alltid SKIT när man öppnar plasten?? Mycket märkligt som sagt. Det känns.. (å luktar framför allt!).. som en helt onödig process i tillverkningsledet. Så var vänlig hoppa över detta arbetsmoment hädanefter.. å avskeda denna sanitära olägenhet å det snaraste.


Sedärja. Fick jag det sagt oxå. Nu ska jag återgå till att trycka i mej kalla köttbullar med Rhode Islanddressing. Mums! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se