Det hänger på håret

Postat lördag 30 augusti 2008 kl 21:09 av Kvastskatan

Eftersom nu Syster Yster behagade kläcka ur sej den lilla prinskorven till slut.. (om än under hot).. ska jag i rättvisans namn lägga ut ett kort på hur hon ser ut EGENTLIGEN.. utan den där Svampbobfrisyren som jag nu.. *ehurm*.. råkade?.. kludda dit tidigare.. *s*

systeryster

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Det hänger på håret”
 1. Ninacian meddelar att:

  Jodå! Här kommer en kommentar från mig. och jag säger att din syster yster är ju söt som socker. Precis som du. Frågan är om syrran är lika rolig som du:

  Oj då! Vad grejor du har här nu … måste ju testa nåt så klart. t.e.x. :grin: och en till :lol: Söta dom här smilysen är! :blush: Hälsn. Ninacian med en kram

  Mjodå.. *skrattar*.. jag har inte bara den sötaste lillasystern man kan ha. Den lilla rara sockerärtan har en humor som går till världshistorien oxå.. så antagligen är det en miljöskada från våran uppväxt i Kramfors? Tror det är en sån där överlevnadsgrej man drar på sej för att stå ut med tillvaron där uppe. Hon är definitivt en av dom absolut roligaste människor som finns att umgås med i allafall!! Kvastkramar tillbaka.

 2. trollpackan meddelar att:

  Jättesöt syster yster du har! Jaså, och rolig också? Tror säkert att det har att göra med er uppväxt i Kramfors eller så har ni fått en bra uppsättning av kuliga gener*fniss*;)
  Ha en skön söndag!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se