Skåpmat i bloggskafferiet

Postat måndag 1 september 2008 kl 16:18 av Kvastskatan

Goddagens kära prenumeranter.. å även enstaka snedseglare som bara passerar förbi för att få sej ett lösnummer.. *ler glatt å vinkar välkomnande* Kan säkert te sej som om nån äntligen lyckats täppa till näbben ordentligt på Kvastskatan här.. då det utåt sett verkar dugga aningens glest mellan uppdateringarna för tillfället? Men icke! Det är blott en illusion. För om man börjar rota igenom mapparna med gammal skåpmat.. så ser man att det digitala skafferiet växer på sej å fylls på med inlägg allt eftersom! Det bara inte syns så här på ytan bland det som är högaktuellt. Jag verkar i det fördolda igen.. ;o))

Går ju inte att importera inläggen från Passagens blogg.. så man får sitta å skriva in dom manuellt.. å det tar visst sin lilla tid. Men har snart flyttat över hela maj oxå. Så jodå. Envishet är en BRA egenskap ibland! Dessutom känns det skönt att få alla mina gamla dagboksinlägg samlade här. Fint förpackat i ett å samma arkiv lixom. Lätt att överskåda å hitta. Som i farfars gamla frimärksalbum ungefär.

Återstår bara ett par hundra till att flytta över från Lunar sen..

Wohoo?Nån som törs sätta pengar på att jag hinner bli klar före jul?

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Skåpmat i bloggskafferiet”
  1. trollpackan meddelar att:

    Vilket hästjobb!! Hmmm…det är ju det värsta med att byta blogg, alla gamla inlägg som man vill ha med sig. Mardröm. Vet inte om jag orkar…har funderingar på blogg.se men jag får se.
    Annars?
    Här är det grått, regnigt och snart full fart;)

  2. En PC & Nätverkstekniker meddelar att:

    Varför använder du dig inte av Klipp & Klistra? Det gjorde jag när jag flyttade från Passagen till Blogger…

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se