Nominerad till nervvrak

Postat tisdag 2 september 2008 kl 23:40 av Kvastskatan

Hjääälp.. jag har blivit nominerad av Ninacian!

Mycket hedrande. Minst lika förvirrande. Beslutsångest är ju bara förnamnet.. *skrattar*.. för vilka ska jag NU välja?? Hilfe! Blev plötsligt MIN tur att offentligt försöka utse sju favoritbloggare.. å hur lätt är DET då!? Finns förvisso bloggar jag gärna återkommer till lite nu å då.. ibland oftare än så oxå. Men några av dessa vet inte ens om min existens. Jag smyger runt så där fegt i bakgrunden lixom. Läser. Skrattar. Beundrar. Berörs. Röstar. Lite av varje.. eller allt på en gång. Finns ju nästan ingen hejd på utbudet. Trevliga personer. Duktiga designers. Finfina fotografer. Suveräna skribenter.. osv.. osv.. yada.. yada..

Så för att skjuta upp nomineringspinan ett tag till.. drar jag igenom reglerna först. Kan ju vara på sin plats att gå igenom dom? Ursprungligen var det alltså meningen att man skulle:

jag har blivit nominerad!

 1. Spara ner denna bild till sin egen blogg 
 2. Länka till personen man nominerades av 
 3. Nominera sju egna favoritbloggar 
 4. Länka till de bloggar man har nominerat 
 5. Meddela i deras bloggar att de nominerats

 

Inte alltför krångligt i övrigt alltså. Men.. jag vill ändra lite i det där regelverket.. å tillägga att detta är HELT frivilligt! Finns inga som helst krav från min sida alltså. Det här är bara ett sätt att visa lite uppskattning för bloggar jag brukar besöka helt enkelt. Så. Vilka blire då? 

En lite tantig blogg Jessans fotoblogg
Joels underbara  Lailas blogg
 Miss Bordeline Nätverksteknikern
 Pippibears Pumpans blogg
Trollpackan  Vildrenen


Mkayy.. det där blev inte alls sju.. det ser ju jag oxå. So sue me! Nu vart det som det blev.


Så. Då var etapp ett avklarad dårå.. *andas ut* Återstår bara att våga pallra sej iväg å upplysa berörda bloggare om att jag tvingat på dom en nominering.. hujujj. Få se hur länge DET dröjer då.. å om dom nånsin kommer att får veta? *andas in igen*

Wohoo! 12 pratglada har sagt nåt om “Nominerad till nervvrak”
 1. Pippi meddelar att:

  Åh, tack söta du!!! Vad glad och hedrad jag blev! Visst är månadsbilden kul grej. Har varit med i det under några år, men tyvärr har jag inte kvar bilderna från de andra åren med annat motiv. Jag tycker iaf det är kul att se en och samma bild så där månad för månad och se vad som händer under de olika årstiderna Tack ännu en gång! Kramas

 2. trollpackan bugar och bockar! meddelar att:

  Tack så väldigt mycket! Kul att du gillar min blogg! Jaså, du brukar smyga omkring ute i periferin du;) hmm….
  Fast jag förstår problemet med att välja ut 7 stycken bloggar för det finns ju många man, iallafall jag, gillar…hmm…det kan ju hända att du får tillbaka den*skratt* för jag gillar ju din blogg också smyger ju omkring lite här jag med, även om jag för det mesta säger något;)
  Tac så väldig mycket igen, och vi hörs!

 3. Tanten meddelar att:

  Åh! Tack snälla goa Kvastskatan!
  Vad gulligt :)
  Kram

 4. Miss Borderline meddelar att:

  Oh man tackar :cool:
  Frågan är dock om jag kan skrapa ihop hela sju stycken bloggar, jag är inte så mkt av en smygare som besöker nya bloggmarker, jag håller mig till ett par få bloggar där jag brukar kommentera friskt :lol:
  Men jag ska göra ett tappert försök :nod:

 5. PC & Nätverksteknikern meddelar att:

  Varför finns inte min blogg med… :no:

  Fast det är väl för att jag fastnar i ditt spamregister hela tiden :lol:

 6. Laila meddelar att:

  ÅH, jag tackar allra ödmjukast, rodnar och bugar, slår skallen i bordskanten.
  Känner mig faktiskt hedrad, men oj vad svårt att välja ut sju andra!! Och du kan inte vara en av dem eller??
  Eller?

 7. joel meddelar att:

  Fan va bra!

  Fin smak du har!

  Hade jag vetat vart du bor hade jag sprungit över och tafsat lite på ditt husdjur som tack

  (har du inget husdjur så hade jag väl torrjuckat på någon stol istället, jag är inte så kräsen)

 8. vildrenen meddelar att:

  Oj, det var en fin present. Du är mycket bättre på att lämna presenter efter dig än på att kasta skor. *retas*
  Tack så mycket.  Jag är hedrad, fast tycker nog att jag är lite för lat på bloggsidan…*erkänner* Nu ska jag till Röda Korset. *släpar iväg en hel säck med damskor i samma storlek, vilt blandade*

  -Varsågod. Så lite så. Men ta med den här oxå vetja.. om du ändå ska dit. Kanske nån annan kan få nytta av.. *tar sikte på bakskallen å solar iväg gamla gjutjärnspannan efter han* Jag ska ändå köpa en ny.. STÖRRE!

 9. Anki meddelar att:

  :nod: Förstår absolut varför du blev nominerad och utvald, du skriver ju kuliga inlägg, grattis till det! *fjäskar så jag rodnar* Tyckte också det var roliga bloggare du valt ut, tänker nog kretsa lite där med :wink:

  Tacktack! Humor underlättar ju vardagen betydligt. Speciellt när man nu envisnas med att umgås med såna där mycket mindre människor var å varannan vecka på sina 69kvm.. *s*
  Å varsågod att snurra runt hur mycket du vill. Fick ju bara med en bråkdel bra bloggare nu. Men kommer att fylla på med fler länkar där nere i menyn så småningom.. under rubriken “Ta mej härifrån!” Så välkommen tillbaka du.. om å när du känner för det! :)

 10. Pumpan meddelar att:

  Hm.. Jag trodde du gillade min blog, precis som jag gillar din. Vad synd!

 11. Daniel meddelar att:

  Peace of love and understanding - trevlig lördag! :)

  Tacktack. Ha en trevlig helg du med! :)

 12. vildrenen meddelar att:

  *far i golvet raklång med en duns efter att ha fått gjutjärnspannan i bakhuvudet…allt blir bara svart*

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se