Kalla fötter

Postat torsdag 4 september 2008 kl 20:16 av Kvastskatan

Uhh.. börjar bli alldeles för kylslaget ute nu för tiden. Dags att stänga balkongdörren igen. Tycker inte om att ha kalla fötter. Är inte alls trevligt att veta redan NU.. hur dom kommer att kännas SEN.. när jag dör..

kalla fötter

Wohoo! 8 pratglada har sagt nåt om “Kalla fötter”
 1. trollpackan kommer med varma sockar! meddelar att:

  Nej, det är inte kul med kalla fötter! *räcker fram ett par ullsockar* På med de här, så ska du se att de gör sitt ;)
  Du kan ta med dem sedan…hmm…vart du än tar vägen..
  kramen

  Inte minsta kul alls. Framgår väl tydligt av min illustration.. *s* Men hur mycket jag än ignorerar.. å hur många barfotaprotester jag än genomför här dagligen.. så verkar det inte vilja hjälpa alls. Är väl bara å motvilligt inse att sommaren är slut då.. å att det är dags att börja klä på sej om fötterna.. *drar tjurigt på sockorna* Så tack då..

 2. Laila meddelar att:

  Men snälla rara du… kalla fötter lider jag oxå av (när de inte KOKAR på ett högst otrevligt sätt när det är 30 grader varmt ute) men inte ska du tänka på hur det känns när du DÖÖÖR! :roll:
  På med nattsockorna bara och se glad ut! Som resenär på Singapor Airlines en gång, delades det ut trevliga sockor i fleece att ha på fötterna när man slumrade en stund, och de använder jag fortfarande! :lol:

 3. Lordpeter meddelar att:

  Jag tror mig ha en uppfattning om VARFÖR dina tår fryser till … Det beror på dom däringa stinkpinnarna som du så gärna går å suger på! Jojjo - det sätter sig på tårna! Så är det! Det har jag läst!
  Jag tror ju inte att Cocacolan så mycket har att göra med dina frussna tår, men på mig funkar Pepsi på så sätt att jag blir kissnödig! Se där - oxå ett symptom!

  Ähh. Den där uppfattningen låter som tagen ur Aftonblaskan eller nåt annat lika suspekt forum. Jag har i allafall insett den helt logiska kopplingen mellan balkongdörren å väl valda delar av min lekamen:
  Öppen dörr = kalla barfotafötter
  Stängd dörr = varma barfotafötter

 4. Laila meddelar att:

  Lordpeter: Jo jag har också hört det där med ciggisar och kalla kroppsdelar. MEN, och jag säger bara MEN: Min kära mamma har aldrig varit i närheten av en cigarrett i hela sitt liv, och hon lider av samma iskalla fötter och fingrar som jag. Eller om det kanske är tvärtom då kanske: jag har ärvt dem av henne.
  Och min rökande väninna i Götet (hej hej) har kaminvarma händer.

  Så man är väl född med för tunna och snåla vener då antar jag.

  och nu ska man fylla i alla dessa fakta i rutorna häruppe igen… ska man nu gnälla idag, så passar jag på att gnälla över att man inte kan bli ihågkommen på alla bloggsidors kommentarrutor - bara på en del. Har ingen aning om vad det beror på eller om det går att ändra, men det är så skönt när man ska kommentera, och så står alla ens data redan ifyllt och klart! :P

 5. Lordpeter meddelar att:

  Tyst nu Laila…. Jag gör ju mitt bästa här för att stackars Marita ska skippa dom där ciggisarna hon så gärna söker tröst hos.

  Mmm.. det lär ju säkert hända?? Helst genom att påpeka att du blir kissnödig av Pepsi.. *skrattar*

 6. Lilltroll meddelar att:

  Hi hi… mycket kul läsning här - blir kvar en stund! :lol:

  Tackåtack.. å varsågod! Här är öppet dygnet runt.. så välkommen att snoka runt precis när du vill å känner för det! :)

 7. monkeyface meddelar att:

  Brrrr det har blivit kallt. Synd att Augusti inte tillhör sommaren längre. Hösten kom redan då.

  /Monkeyface

  Mmmhm! Man undrar ju onekligen vart den där utlovade växthuseffekten tog vägen nånstans.. som skulle göra tillvaron VARMARE?? Inte föön visar den sej här i Uppland i allafall. I augusti regnade det konstant i 22 dar.. å var bra mycket kallare än på länge. Får nog bygga en stor båtjäkel å styra kosan mot nordpolen istället. Verkar ju vara enda stället värmeböljan har slagit till..

 8. lindis meddelar att:

  *flinar högt*…. mmm.. vet ju precis vad du menar!…. turen e ju att man kan värma dom med ciggfimpen!!! :nod: ……….btw -jag gillar din sida!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se