En Magnum hitåt tack!

Postat lördag 6 september 2008 kl 02:32 av Kvastskatan

magnumglass


Ujj vad jag blev sugen på.. *ehm*.. glass? Nu. Glass i stora lass. Magnum(g)lass! Så kan det gå när man har spenderat kvällen med kanal 6 på.. å sett Tom Selleck låtsas vara polischefen Jesse Stone i “Night passage”.

Ändå säjs det att karln är född redan 1945. Han ska alltså vara bara några månader yngre än faderskapet mitt?? Ja där ser man. Mitt sug efter.. glass.. har visst inga som helst (ålders)gränser alls ibland.. *skrattar*

Så. Nu kan alla med åldersnojor slappna av. Det är bevisligen ingen fara att bli gammal.. (om man nu inte råkar vara en ost dårå).. det har vi ju verkligen fått bekräftat ikväll. Dessutom skulle jag gärna vilja infika här.. att enligt mitt sätt att se på saken.. så är det när man SLUTAR åldras som det börjar bli riktigt kissnödigt. Jahapp. Det var allt. Goafton.

Wohoo! 9 pratglada har sagt nåt om “En Magnum hitåt tack!”
 1. pumpan meddelar att:

  Nä, Åldern är inget att oroa sig över, dels för att det inte hjälper och med andra ord är bortkastad tid men framförallt därför att det känns som om allt blir bättre med tiden. Man kanske var både snyggare och hade mer kamrater när man var 20 men man hade inte vett att uppskatta det.

 2. Bitten meddelar att:

  Åldersnojan var just att jag skulle bli 50, när jag väl blivit det så känns det som vanligt igen, vem bryr sig egentligen? :)

 3. Laila meddelar att:

  Jo… fast är det inte just det som många idag försöker med, särskilt kändisar och i synnerhet amerikanska stjärnor? Sluta åldras alltså. Tror dom. Fast när alla börjar se ut som Cher (bl a) som väl snart spricker om hon rör sig för häftigt,  :P och sedan beklagar sig över att de inte kan få till det med jämnåriga MOGNA män, så kan man ju undra lite… 
  Tänk vilka besvär en del skulle få om det plötsligt blev INNE med att ha rynkor!! :lol:

 4. PC & Nätverksteknikern meddelar att:

  Angående vad som står i mitt senaste Passagen inlägg:

  Då Passagen Blogg fortfarande fungerar till 25%, i bästa fall, så rekommenderar jag er alla att faktiskt byta Blogg Plattform. Det finns hundratals gratis blogg siter där ute, och för er som har en egon domän eller funderar på att skaffa en så rekommenderar jag att ni provar WordPress. Den är gratis och har en uppsjö av plug-ins.
  Själv så har jag flyttat teknik & fakta bloggen till Blogger , som är en del av Googles alla tjänster. Den personliga bloggen hittar ni på Windows Live Spaces . Medans Kvastens klotterplank har flyttat till en egen domän som exempel.
  Lycka till, önskar:
  "PC & Nätverksteknikern "

 5. trollpackan meddelar att:

  Hmmm..ehm..glass? Nja, vet väl inte om det är det jag tänker på när jag ser en snygg karl, oavsett hur gammal han är *fniss*
  Nix, åldern är inget att oroa sig för eftersom all tid har sin egen skönhet;)

  Mjodå. Efter att ha suttit å suktat efter den snygga karln i fråga under nästan hela åttiotalet.. då han gick under namnet “Magnum” så.. då drar jag lätt den parallellen.. tydligen? :wink:

 6. Lordpeter meddelar att:

  Oj tanta … jag har precis suttit och lagt ut prylar på tradera. Bland annat en film som heter “Ike” … där spelar Tom Selleck krigsöverguru…. å kan du förstå - karln påminner ju mera om Kojak än den där Magnum! Knappt ett hårstrå på hela knoppen har han! Stackarn måste ha stått länge i motvind eller nått….

 7. vildrenen meddelar att:

  Till fröken kvasts förmodat stora glädje har undertecknad avsänt en hel kartong glass med posten till Er adress.

 8. trollpackan skrattar! meddelar att:

  HAHA! Ja, jag förstår, men jag kom inte ihåg vad serien hette*skratt* Såklart att jag tittade då;) Alzheimer´s Light vet du!;)

 9. Batboyslim meddelar att:

  Är han så gammal…
  Då är man ju nästan tonåring*skratt*.
  Tack för responsen på min blogg!
  Ha det gott!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se