Still going strong

Postat söndag 7 september 2008 kl 12:42 av Kvastskatan

Ser man på.. nu landade jag visst framför dumburken igen!? *ler glatt* Städstrejken fortgår alltså med samma intensitet. Den är nu inne på sitt tredje dygn.. å än är ingen ljusning i sikte. Visserligen bor det en liten städtant nånstans långt där inne i mej som försöker komma till tals. Men än så länge har jag ihärdigt lyckats slå dövörat till.. å hålla henne lååångt borta från ytterdörren. Jag är ett under av viljestyrka å motsträvighet när jag känner för det tydligen. För tro inte att jag har tagit mej en trappa ner å bokat nån ny tvättid än. Oh noo!

Däremot har jag istället hunnit läsa x antal bloggar.. spelat supertetris i flera timmar.. tryckt i mej en påse chips.. pipit lite om det värdelösa utbudet på tv en lördagkväll.. planterat om blommor å skräpat ner i köket.. kollat roliga klipp på tuben.. skrivit ett par brev.. fotograferat lite.. gått igenom gamla skivor.. osv.. osv..

Jojo. Här vet man hur man ska prioritera minsann.. *skrattar*


Få se om jag tycker det är lika roligt sen.. när jag inte har några rena kläder att ta på mej..

Wohoo! 6 pratglada har sagt nåt om “Still going strong”
 1. MrsBlågg meddelar att:

  :nod: Du vet prexis hur man prioriterar. Om brist uppstår i vanliga garderoben får du väl köra Kejsarens nya kläder stuket, hmmmm skulle kanske köra det själv? “På röda mattan skred hon fram i sin brun-utan-sol-fläckiga cellulite dräkt. Tycker nästan att dräkten med bilringarna var mer klädsam, el varför inte Top-alà häng som hon bar sist”…spårade ur där lite :grinnod: ..men iaf så är du duktig på att prioritera //A

 2. Laila meddelar att:

  Nä men det är ju helt uppenbart att du inte har HUNNIT att städa eller tvätta! Tänk så mycket annat du hunnit med.  Och Tetris!!! DET var längesen, det hade jag glömt bort. Spelade alltid det för 100 år sedan på sonens Amiga!!! :cool:

  Hahhaha!!! Att jag inte tänkte på DET - jag har inte HUNNIT städa helt enkelt! Låter ju så självklart nu när nån annan säjer det.. :grin:

 3. Carl meddelar att:

  Tvätta i diskhon med lite såpa, så luktar du som tjejen på ön som tvättar med Grummesåpa.

 4. Lordpeter meddelar att:

  Städning är helt klart överreklamerat! Det är ju ett evigt slitande bara för ett ögonblicks rent-känsla? Sen får man oftast hjälp av sonen å hans kompisar med att fördärva det renliga intrycket. Kläder å skor ligger överallt och när dom “leker” elefanter på övervåningen så dansar det vägg- å tackfyllning ner över allting på bottenvåningen igen! Så det är lika bra att låta eländet ligga!

  Tsss.. har Harry problem med att organisera sina saker vet vi ju vad det beror på. Han brås på far sin helt enkelt.. *s*

 5. Vera meddelar att:

  Noterar glatt att det är fler som hittar andra mycket roligare saker att göra än att städa. Tyvärr har jag inte ens någon inre städtant som kämpar med att komma ut… :sad:

 6. Laila meddelar att:

  Du tog väl inte i för mycket igår, så du blev helt utsliten? :lol: Själv är jag bara inne på blixtvisit idag, eftersom det behagat åska och regna hela dagen och nu börjar Poirot på TV. Så det blev 15 min bloggande…. :|

  Nejdå. Har lyckats undvika tvättstugan å dess fula bokningstavla.. trots att jag nästan gick förbi där när jag åkte iväg å handlade en sväng. Jag är ett under av uthållighet helt enkelt! :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se