Norrländsk näbbgädda

Postat tisdag 9 september 2008 kl 23:43 av Kvastskatan

I ett reklamutskick från “Illustrerad Vetenskap” fanns det en liten klurig kub som skulle pusslas ihop. Den delades ut både i Ångermanland å i Uppland. Så. Över till dagens fråga: -Nån som nånsin funderat på hur en äkta näbbgädda ser ut? Då går det bra att sluta med det nu. För tack vare dagens moderna teknik.. som numera även sträcker sej djupt in i dom norrländska utmarkerna i form av både bredband å digitalkamera.. kan vi nu få svaret. Så här märkvärdig kan man se ut för att man blev först med att få ihop fjantkuben:

mopsig tant

Tack Illustrerad Vetenskap. Tack så väldigt mycket. Å tack till dagens moderna teknik för våra datorer. Så stolt jag är nu.. över att jag visade Mamma hur man skickar mail. Mycket.

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Norrländsk näbbgädda”
  1. Vera meddelar att:

    Haha, min lillasyster kaxade sig en hel del över kuben också. Den har dock numera bitmärken. Ja, inte mina, katternas! Tack för kommentarerna förresten! :grin:

    Hahaa!! Var tur du påpekade att det var märken efter KATTERNAS gaddar.. inte dina! Kunde lätt ha förstått frustrationen som gjort att du satt tänderna i den annars.. :)

  2. Majja meddelar att:

    Åh de där kuberna är roliga. Jag kom ihåg att vi hade såna hemma när jag var yngre. Grön, blå, orange och gul hade vi. Tror nog det fanns en red med som var svårast… men den hade vi nog inte.

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se