Cyberdammsugaren är här

Postat onsdag 10 september 2008 kl 07:09 av Kvastskatan

Expressen upplyste ju oss igår i sann domedagsanda.. om att NU så är världens undergång nära förestående. Men när jag kikade ut genom köksfönstret lite snabbt såg då allt ut som vanligt. Horisonten har fortfarande inte löst upp sej i atomer. Inte heller krumbuktar den i konstiga former. Då blir det lätt att man gärna rycker på axlarna å viftar bort profetian..

Men det var innan jag hade hunnit slå på dumburken det! Ta mej tusan verkar det inte som om forskarna har rönt viss framgång med sina experiment ändå. För när jag kikar här i mitt andra fönster mot yttervärlden.. så är min knuffruta helt spårlöst försvunnen?? Waaay gone. Den har tydligen sugits ner i ett svart cyberhål å tryckts ihop till ett ingenting? Hela knuff.se är plötsligt puts väck?! Så det är bara att konstatera så här på morgonkvisten.. att bloggvärlden inte alls klarade sej lika bra från alla dessa protoner på kollisionskurs. Det var visst en internetdammsugare dom uppfann..

Technorati Profile

Wohoo! 4 pratglada har sagt nåt om “Cyberdammsugaren är här”
 1. MrsBlågg meddelar att:

  Jag blev lite förvirrad när jag skulle pinga och knuffa min blogg nu på morgonkvisten…så gick jag in här och läste “phu, vilken tur, det är inte bara min dator, världen håller på att gå under, tur då är det inte bara jag”!! :grinnod: Silly me!!!! //A 

  Hahahahaaa!!! Det där är humor det - galghumor när den är som bäst! *asg* Det är såna där kommetarer som gör att man kan sitta å skratta högt för sej själv.. trots domedagsprofetior.. å trots att det bara är förmiddag än! :grin:

 2. Laila meddelar att:

  Huuu, det går rysningar längs ryggraden! Enligt radion är visst inte faran över ännu heller. Ska åka till Gekås nu och se om jag hittar nån varm tröja att ta på mig - är det relevant? :roll:

  Självklart! Att utöka garderoben sin är ALLTID relevant. I alla lägen. Alltid! :)

 3. trollpackan meddelar att:

  Hm…jaha!*en glödlampa tänds*Då var det ett protonregn jag råkade ut för här på tidig eftermiddag när jag försökte att skriva en kommentar hos Tanten!*ASG* För bloggen låste sig först och sedan  började den att stamma, jag fick säkert upp en 50 sidor med kommentarsfält som jag inte ens hade skrivit klart*fniss* Fick klicka bort dem ett och ett innan jag kunde fly fältet.

 4. vildrenen meddelar att:

  Det där svarta hålet har funnits länge. Normalt har jag det i min börs…

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se