Arbetsblockaden upphör

Postat torsdag 11 september 2008 kl 20:40 av Kvastskatan

Äh! Dom där jäkla gökuren nere i Schweiz kan ju inte göra nånting rätt å riktigt. Dom har visst inte läst sin Expressen ordentligt dom inte. Här blir man lovad domedag å undergång.. så får man höra att dagens ynka stråle bara var en mycket enkelriktad sådan.. å inte krockade med nåt alls. Nä. Utan den riktiga smällen kommer inte förrän om några veckor!? Det poffade till lite bara.. så var det klart lixom? Bah. Så. Ytterst motvilligt har jag nu bokat mej en tvättid tills på fredag.. å trillar det inte ur minnet alldeles.. lär jag väl jämna det där förvuxna Mount Tvättberget med marken.

tvättberg

Dynga! Får visst bli en sån där strejkbrytare ändårå.. om än en välklädd sådan..

Wohoo! 3 pratglada har sagt nåt om “Arbetsblockaden upphör”
 1. Carl meddelar att:

  Det lär bli ett nytt litet “poff” enligt de ansvariga. Ungefär som en 70-årings orgasm, inte att jämföras med en 20-årings.

 2. Pernilla meddelar att:

  Tyckte att ditt energibesparingstips va så bra att jag snodde det…

  Varsågod. Glad att jag kan vara till hjälp i dessa besparingstider! :)

 3. Miss Borderline meddelar att:

  Hav tröst!! Dom matematiskt begåvade mayaindianerna räknade ut att jorden kommer gå under den 23:e december år 2012… ok, det hinner bli många tvättstugevändor tills dess, men hellre sent än aldrig, eller hur? :wink:

  Haha!! Kul för Mamma. På hennes födelsedag å allt. Hon som i unga år tyckte det var en väldigt uschlig dag att behöva fylla år så där dan innan julafton. Tro vad hon kommer att tycka NU vid väldigt vuxen ålder då.. om den ska förknippas med jordens undergång dessutom? *skrattar*

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se