Kulturella Kvasten

Postat lördag 13 september 2008 kl 23:44 av Kvastskatan

Ikväll firas det Kulturnatt här i Uppsala. Jag å junior har visserligen hållt oss hemma.. men ändå bejakat våra kulturella sidor.. genom att ligga uthällda på sängen å glo på roliga filmer. Det är ju så lördagsgodis smakar som bäst! Ska strax hälla ut mej där borta igen. Men innan dess tänkte jag snabbt klottra ner mitt lilla poetiska bidrag till kulturskatten.. att bevaras för framtida generationer. Lyder som följer:

Jag reser gärna med tefat.. jag flyger dit Kvasten bär
Men måste jag flyga i bitar.. då ligger jag hellre här!!

Så ta mej hit.. å ta mej dit.. å ta mej hur du vill..
Men måste du ta mej i bitar.. så ligger jag hellre.. still?


Japp. That’s it. Blev varken mer eller bättre än så här. Men tror jag lyckades nagla det där obegripliga å svårtolkade som definierar ett poetiskt storverk.. så det får duga. Goafton!

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Kulturella Kvasten”
  1. Lordpeter meddelar att:

    Gud så vackert … mina ögon tåras! Har sett vad många “så kallade” konstnärer försökt sig på att smycka gävle med - å det verkar mest ha som syfte att hålla folk vakna bakom ratten - huvva!

  2. Laila meddelar att:

    Underbart! Säg mig, är det salta fiskar eller kanske mera åt det syrliga eller kanske rent av CHOKLAD som får den poetiska ådran att brista (ut) i ett sådant djup?! :lol: :cool:

    Du kan ha helt rätt där. Så här i efterhand.. när man läser igenom vad man sitter å hasplar ur sej här.. inser man att näringsintaget möjligtvis inte blir tillräckligt stort genom att mest leva på cocacola å digestivechoklad.. :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se