Exklusiva bruna bönor

Postat söndag 14 september 2008 kl 13:05 av Kvastskatan

Nejmen.. va?? Huäääck!?!? Nog för att svenska folket knaprat bark i kristider.. å kokat sej surrogatsoppa på både maskrosrötter å potatisblast i brist på annat å riktigare kaffe. Men härmed utser jag ändå Indonesierna till världens mest uppfinningsrika folkslag! För nog lär dom då vara helt oslagbara i konsten att upptäcka nya lukulliska smaksensationer i allafall. Sen om det nu kommer sej av fattigdom å alltför många nödår.. eller enbart ren å skär galenskap.. det låter jag vara osagt..

För mej är det då i allafall ett stort mysterium.. hur i hela fridens namn man ens kommer på TANKEN att börja tillverka kaffe gjort på.. bajsbönor!? Huh??

- “Men ahh! Vilken tjusig hög med bajs! Måste jag rota i å se om det finns nåt ätbart..”
- “Ja! BÖNOR! Toppen! Ska genast sälja dessa till tokiga vita män som kaffe å bli rik!”

Så om nån nu anser att Kopi Luwak smakar skit.. är det inte alltför långt ifrån sanningen..


Seså. Ta en kaka till vetja! bajskaffet kopi luwak

Wohoo! 5 pratglada har sagt nåt om “Exklusiva bruna bönor”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Jisses amalia! Jag förstår nu varför du inte nyttjar kaffein! Jag ska helt klart omvärdera att fika på jobbet framöver - man vet ju aldrig var kaffet varit innan!

  Visste du förresten att när en blåvalshanne “kommer” så blir det c:a 7 liter salt vit vätska som kommer ut - åsså undrar folk varför havsvatten är så salt *s*

  Nää.. jag visste väl att det var nåt skumt med kaffe! *skrattar* Å nu inser jag ju varför jag alltid föredragit en svensk liten insjö oxå.. istället för öppet hav!? *hurkk*

 2. Miss Borderline meddelar att:

  Ahhhh, va jag känner för en kopp hett kaffe och sen ett svalkande dopp i havet……INTE :roll:

 3. Laila meddelar att:

  Att bränt barn luktar illa, har jag hört. Att sen bränt bajs smakar illa borde vara en självklarhet… men tydligen inte då, för indonesierna :P

  Jag misstänker iofs att bajsbönorna genomgått nån form av reningsprocess innan dom exporterats hit som väldigt exklusivt & dyrt kaffe. Frågan är ju bara vilka som glatt DRICKER det sen!?

 4. Chili meddelar att:

  Du har en mycket fin blogg!! :)

  Jag tackar å bockar å brusar.. *ler å knixar till å det grövsta*.. snällt sagt! Välkommen tillbaka om eller när du känner för det! :wink:

 5. Vera meddelar att:

  Haha, har du också sett The Bucket List?

  Jo det tror jag. Det är väl den med Morgan Freeman & Jack Nicholson.. om jag inte minns fel? Ett helt oslagbart radarpar!!! Klart sevärd!! :grin:

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se