Eländet ska ut nu!

Postat tisdag 16 september 2008 kl 23:09 av Kvastskatan

Säljes av Mats Persson Insänd 22 aug 18:21

Pris: 250:- Typ: Säng & Sovrum Helsingborg: Visa var

Frun ska göra om i sovrummet IGEN eftersom sängramen inte passar in längre. Den är klädd i vitt tyg, kommer från Ikea och den samlar en massa damm och katthår efter våra två katter. (Jag påpekade detta vid inköp, men vad vet jag om inredning.) Efter en tvätt av tygeländet runt stommen så krympte det och man får ta i så man får skitsmak i munnen för att det ska passa. (Och det gör det ej ändå) Man kan stå ut med det tycker jag, men igen, vad vet jag?????? Nu ska eländet ut (sängramen alltså, inte frun) och jag kan tänka mig att skänka bort eländet (igen, sängramen inte frun) Det är bara ramen som ska ut, ej skjutbanorna (madrasserna).Allt tyg är nytvättat. Eller bytes mot något kul. (OBS Ingen fru. DET RÄCKER MED DEN JAG HAR)

Hahahhaa!! Man kan hitta mycket roligt inne på blocket.se ibland.. :)

Wohoo! 6 pratglada har sagt nåt om “Eländet ska ut nu!”
 1. Lordpeter meddelar att:

  Det där med att “klä på” möbler inköpta från IKEA - det måste vara nått speciellt med det! Jag skulle hjälpa en väninna en gång som hade köpt en ny soffa! En sån där 2-manna där man själv kan välja tyg! Vi fick fan ta i för allt vi var värda! Å jag har ju en hel del tyngd att lägga bakom mina insatser … så “riiiipsss” sa det å tur var ju att det var på baksidan av soffan - men det var tusan ända sättet att få på tyget oxå! Genom att slita sönder det *fnys*

 2. - ©Hasselgren™ - meddelar att:

  Hmmmm men varför? Han behåller frun men inte sängramen? Vad är det för fel på människan? :cool:

 3. Mia meddelar att:

  Hahaha! Sitter fortfarande och skrattar över blogg-inlägget! Haha så bra skrivet!

  Har haft länken ett bra tag.. så det var dags att spara ner annonsen ifall den försvinner från blocket snart. Är ju värd att bevara för efterlevande.. *s* Karln har helt klart humor i min smak! :)

 4. Nicklas meddelar att:

  Haha! Har sett den nånstans förut. Jäkligt roligt med annonser ibland…

  Var inne för att se vem det var som var före Fredrik på Bloggregistret, eftersom han är en kompis och rolig bloggare. Måste säga att du inte är fy skam minsann! :)

  Ska fortsätta läsa, så behåll kvalitén!

  Jag tackar å bockar å brusar! *ler å knixar till å det grövsta* Inte illa att klara kamratinspektionen.. *hedrad* Sen får vi väl se hur länge det håller i sej? Går ju knappast att lämna nån garanti på att innehållet ska hålla hög standard.. då nu huvet mitt har mer än ett ord med i laget.. *skrattar* Men jag ska göra mitt bästa.. å välkommen tillbaka så länge du vill å känner för det! :)

 5. Anna meddelar att:

  Haha åå en del människor är bara helt underbara. Tänk om alla hade så mkt humor, vad kul det skulle vara då! :)

 6. Anki meddelar att:

  Jo den annonsen fick mkt uppmärksamhet när den kom ut! Killen blev tom intervjuad i radion :lol: Fyndigt och fiffigt!

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se