Infantil regress

Postat onsdag 17 september 2008 kl 00:17 av Kvastskatan

Här går visst utvecklingen bakåt med full kraft nu för tiden. Definitivt vad gäller min humor i allafall. Den har nu retarderat till elvaårsstadiet ungefär. Det fick jag klart bevisat för mej ikväll. Jajjamensan. För här har jag å junior legat å tittat på “The Pick Of Destiny”.. å garvat läppen av oss. Båda två. Både högljutt å hysteriskt. Vi skrattade t.o.m på samma ställen i filmen! Haha!! Det säjer väl det mesta.. om inte allt. Så här kommer det ett litet smakprov från filmen.. bara för att det verkligen ska framgå hur illa ställt det är med mej:

Jag säjer då bara det - Tenacious D rocks!!Bäst att passa sej.. annars tycker jag väl snart att Filip & Fredrik är roliga oxå..

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Infantil regress”
 1. Anki meddelar att:

  :grinnod: Jaha, då har man regredierat rejält nu då! Kankse får jag vara med nästa gång ni har kalas, jag verkar platsa :lol: //Anki

  Trevligt besök är alltid välkommet! Är det så illa ställt även med din humor.. ska jag självklart hålla en plats åt dej nästa gång det blir filmtajm här! :grin:

 2. Lordpeter meddelar att:

  Det där är då helt klart en låt jag INTE kommer att gå å nynna på *jisses*
  Åsså den där Jack Black! Måste han vara med överallt? Sen jag såg honom i “Min stora kärlek” när han sätter händerna mot tinningen, himmlar med ögonen åt alla håll å säger “Ko-ko, ko-ko” så har jag tyckt att han är synnerligen fjollig *s* … å nu ger han sig på å försöka sjunga oxå? Giv mig styrka…

  Hahhaha!! Du har ingen humor Pjotr.. *skrattar* Däremot är det inget nytt att han är musiker. Nog minns du väl låten “Fuck her gently” som kom för x antal år sen!? Tror den var med i Southparkfilmen.. eller så blandar jag ihop det för att fanskapet ser likadant ut i båda filmerna.. :)

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se