Happy birthday?

Postat torsdag 18 september 2008 kl 07:07 av Kvastskatan

Blev upplyst av Miss Bordeline att mayaindianerna har beräknat jordens undergång till den 23 december 2012. Så om nu inte dom där schweizerostarna redan lyckats med företaget att Big Banga oss rakt in i evigheten innan dess.. vet vi vad som väntar om drygt fyra år..

Haha!! Kul för Mamma. På hennes födelsedag å allt. Hon som i unga år pep å tyckte att det där var väl en väldigt uschlig dag att behöva fylla år på.. så där dan innan julafton å allt. Att födelsedagspresenterna klumpades ihop med julklappar lixom.. för att sen dröja ett helt ÅR tills nästa gång. Men tro vad hon kommer att tycka NU vid väldigt vuxen ålder då.. om att hennes födelsedag istället eller dessutom ska förknippas med jordens undergång? *skrattar* Skoj skoj.

Happy birthday!

Wohoo! 2 pratglada har sagt nåt om “Happy birthday?”
  1. Miss Borderline meddelar att:

    Ja och själv när man va liten så fatta man ju inte alls när klasskompisen som fyllde år på självaste julafton gnällde…..vaddå, hon fick ju DUBBELT så mkt julklappar som vi andra stackare, trodde vi……först på äldre dar har jag förstått hur bra man hade det som fyller år i juli :cool:

  2. Kommando-mamman meddelar att:

    Hej! Tack för kommentaren i min blogg. Min lillasyster fyller också år den 23 december, hon lider fortfarande av sviterna från barndomens traumatiska födelsedagar med presenter inslagna i julklappspapper…

Lämna gärna en egen kommentar här:


(Posta bara en gång - ditt meddelande visas när det har godkänts!)

 


:blush: :cool: :grin: :grinnod: :lol: :love: :| :no: :P :sad: :) :wink: :wow: :nod: :roll:

favoritsaker.se